vrijdag 28 januari 2022

Van huisfeest naar orgie (Deel 2)

Van huisfeest naar orgie (Deel 2)
V

In het eerste deel komen Jade en Wendy bij een erotisch huisfeest optreden. Als zij aankomen is de party in volle gang. Zij zullen de afsluitende act verzorgen. Of is het juist het begin van een nog groter festijn? Wendy vertelt verder…

Dan ga ik op de rand van het bed zitten. Jade komt naar mij toe en haakt haar vingers om de randen van mijn slipje en trekt het over mijn benen omlaag. Triomfantelijk gooit ze het kleine kledingstuk op het bed. Daarna duwt ze mijn knieën van elkaar. Er klinkt een goedkeurend gemompel in de zaal als daardoor mijn blote kutje is te zien. Voor mensen achterin de zaal zijn er geen geheimen, daar mijn poes groot op de achterwand van het toneel wordt getoond. Het is duidelijk zichtbaar hoe mijn schaamlippen zijn gezwollen en het daartussen al enigszins nat is. Ik breng een hand omlaag en met wijs- en middelvinger duw ik de schaamlippen van elkaar. Het glinsterende vocht is nu nog beter waarneembaar. Intussen knielt Jade voor me neer, brengt haar hoofd naar mij toe, steekt haar tong uit en met lange halen likt ze de nattigheid op.

Omdat ik de zaal inkijk, zie ik dat er mensen zijn die niet enkel meer toekijken. Waarschijnlijk al opgewarmd door de strippers, die ons zijn voorgegaan, zitten ze dicht tegen elkaar aan. Een vrouw heeft haar blouse open geknoopt, terwijl de heer ernaast haar borsten aan het kneden is. De donkerblauwe BH die ze draagt beweegt mee met de bewegingen van haar boezem. Iets verderop zijn twee mannen aan het tongen. Een dame die op een bank tussen twee heren in zit, wordt tegelijkertijd door hen beide in haar nek gekust. Hier en daar worden er knoopjes losgehaald of ritsen omlaag getrokken. Het aanzicht maakt me nog natter dan zo-even. Het voelt fantastisch, vooral nu Jade een paarse dildo uit de handdoek heeft gevist. Ze zet de kop ervan tegen mijn schaamlippen en laat het ding vervolgens helemaal mijn vagina inglijden. Op het grote scherm achter ons is in detail te zien hoe mijn schaamlippen langs de aderen van het speeltje ribbelen. Mijn vloeien laat de dildo glimmen als Jade die er weer uit trekt, en ze het speeltje vervolgens weer mijn kut in duwt. Zo begint ze mij in een gestaag tempo te neuken.

Er zijn steeds meer mensen die elkaar opzoeken. Mijn ogen zijn inmiddels zo aan het gedempte licht gewend, dat het me opvalt dat er in de zaal volop wordt gestreeld, gemasseerd en gekust. De vrouw met haar open bloes geniet van haar partner die haar borsten uitgebreid aan het kussen is. Bij de twee mannen is het vuur zo aangewakkerd, dat de ene de ander een handjob geeft. De dame op de bank laat zich door de heren, die haar flankeren, over haar hele lichaam strelen. Zie ik daar een hand onder haar jurkje verdwijnen? Ondertussen plaatst Jade de dildo in het harnas en gespt de riempjes ervan om haar middel. Het staat haar prachtig, die erectie, klaar om mij volop te nemen. Ze beweegt zich in mijn richting, staat voor me en vervolgens laat ze haar piemel diep in mij glijden. Met haar handen in de knieholten houdt ze mijn benen vast. En zo neukt ze mij, terwijl ik naar haar mooie borsten kijk die bij elke stoot meebewegen. De manier waarop ze haar heupen heen en weer beweegt; naar voren, maar ook van onderen schuin naar boven, maakt dat de dildo vaak langs mijn G-spot glibbert. Het gevoel dat dat geeft is sensationeel.

Ook sensationeel is wat er in de zaal gebeurt. Ik hoef eigenlijk niet eens te kijken om dat te weten. De zachte tonen van de muziek worden overstemd door het geluid van kussen, wrijvende handen en ook de eerste zuchten en kreunen. Kijk ik even langs het stotende lichaam van Jade, dan is meteen duidelijk dat er grote stappen zijn gezet. Zo ligt de vrouw met de open bloes nu languit op de bank, waarnaast een flacon glijmiddel ligt. Haar man heeft zijn onderkleding inmiddels uitgetrokken. Hij neukt haar met lange halen tussen haar borsten. Ze drukt zelf haar grote tweeling tegen zijn harde pik. Wat een geile aanblik geeft dat! En dan de mannen die elkaar hevig aan het zoenen waren. Eén ervan ligt nu onderuitgezakt op de bank, terwijl de ander hem aan het pijpen is. De vrouw met de twee lovers heeft de piemel van één man in haar mond, terwijl de andere haar kutje likt. Door deze orgie gestimuleerd, vervagen al mijn grenzen. Ik trek met mijn handen mijn knieën zo ver mogelijk naar mij toe, waardoor mijn billen omhoogkomen. “Lik me daar”, zucht ik mijn vriendin toe.

Wat is het een verrukking dat ik het punt bereik dat ik me volledig kan laten gaan. Dat mijn lust het van mijn verstand wint. En dat Jade daar in mee gaat. Haar kletsnatte tong kietelt nu mijn ster. Ik trek mijn kringspier samen, waarna ik weer ontspan, zo opwindend, zo geil. Die tongpunt die over mijn kontje flitst en hoe ze met een kleddernatte vinger mijn anus binnendringt. Ze neukt me met haar vinger en sluit daarna nog een vinger bij. Mijn spier rekt langzaam steeds meer een beetje op. Waar ik het eerst nog een beetje strak vond voelen, merk ik dat dat omslaat naar een verlangen. Ik hoef echter niet eens te vragen om wat ik wil. Jade pakt uit de handdoek op het bed de fles glijmiddel en laat daarvan een rijkelijke hoeveelheid over haar paarse erectie stromen. Zoveel dat het de strapon afdruipt. Direct daarna zet ze de voorbinddildo tegen mijn anus, duwt eerst zacht, maar dan wat steviger en ineens floept het hele ding bij me naar binnen.

Snel grijp ik opzij. Op de tast vind ik tussen de handdoek de gekromde vibrator die ik vooraf had uitgezocht. Ik zet het speeltje aan en breng het in mijn vulva. Terwijl ik door Jade in mijn achterste geneukt word, voel ik hoe ik met mijn vibrator mijn G-spot gevonden heb. De stimulansen zijn nu zo verschrikkelijk sterk, dat het niet lang meer duren kan dat het hoogtepunt zich aandient. Dat heerlijke glijden in mijn anus, de trillingen in mijn vagina, en dat kleine plekje daarbinnen dat mij zo opwinden kan. Wild genaaid worden door mijn vriendin en ondertussen mezelf neuken met mijn vibrator, ik kreun, ik hijg, ik…. Ik kan het niet meer tegenhouden en laat een denderend orgasme over mij heenkomen. Mijn kont trekt zich samen, krampen duwen tegen mijn vibo en dan gebeurt het: een golf vocht spuit zo mijn vagina uit, tegen het onderlichaam van Jade aan. Wat een climax, hortend en stotend komt mijn ademhaling pas na enige tijd tot rust.

Alles tot in de puntjes geregisseerd doven de lampen boven het podium. Opzij daarvan staat Rob bij de lichtknoppen. Ik zie hoe vrolijk hij kijkt. Zijn feest is een daverend succes. Snel pak ik de handdoek van het bed en wrijf de buik en bovenbenen van Jade droog. Als zij en ik, op het bed gezeten, de zaal in kijken ontwaren we een kluwen aan vrijende mensen. De vrouw met de open bloes is nu op haar partner gaan zitten en berijdt hem als een volleerd amazone. Bij de twee mannen horen we het grommen van een heerlijk orgasme. De dame zuigt inmiddels aan de piemel van een andere man. De tweede heer heeft haar van haar ondergoed bevrijd en is in slow motion haar aan het neuken. Gebiologeerd door alle zuchten, kreunen en hijgen hebben we niet eens in de gaten dat de gastvrouw, Ella, naast ons is komen staan. “Pssst”, fluistert ze, “kom maar mee naar achteren, daar kunnen jullie douchen voordat jullie aan de tweede ronde beginnen. Op dit moment is er even geen show nodig”. Daar heeft ze gelijk aan. De zaal vermaakt zichzelf prima. En wij? We traden op, maar oh wat was het fijn en heerlijk. In mijn hoofd zie ik beelden van hoe ik straks Jade zal verwennen. Even opknappen en dan het tweede bedrijf, ik kan niet wachten! …

Jan

je hebt op ilvy.com gelezen:

Van huisfeest naar orgie (Deel 2)

HomeVerhalenErotischVan huisfeest naar orgie (Deel 2)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com