vrijdag 28 januari 2022

Van huisfeest naar orgie (Deel 1)

Van huisfeest naar orgie (Deel 1)
V

Jade, mijn vriendin, ziet er prachtig uit. Ze heeft donker, zwart haar en draagt om haar slanke lichaam een kimono van satijn, met hier en daar een gouden opdruk van exotische bloemen, alsof ze zo van een tropisch eiland gestapt is. Haar donkerbruine ogen en haar licht getinte huidskleur maken dat je denkt dat je je op Bali bevindt. Bij elke stap bewegen haar bescheiden borsten lichtjes achter het dunne satijn. Ik ben daar als oer-Hollandse, met mijn roomblanke huid, wel eens een beetje jaloers op, hoewel ik ook niet klagen mag. Ik heb mijn vuurrode hakken aangedaan, onder mijn korte eveneens rode jurkje. Wapperende oranje-rode krullen dansen op een neer bij elke voetstap die ik zet, net als mijn borsten in hun rode BH. Om het plaatje compleet te maken heb ik mijn lippen rood gestift. Kortom, we zijn van top tot teen gekleed op het huisfeest waar we heen zullen gaan.

De uitnodiging die we kregen is afkomstig van Rob en zijn vrouw Ella. Hij heeft een goede functie in het management bij een internationaal opererend bedrijf, zij is advocate. Het werk slokt veel tijd van hen op, maar om zich te ontladen organiseren ze af en toe feestjes aan huis. Themafeestjes. Hilarisch was het cowboy-feestje, compleet met line dancing geweest. Maar ook zijn er party’s waar een echte DJ aanwezig is, of feestjes met een filmthema. Ditmaal staat er met gouden krulletters Night of Eros op het zwarte uitnodigingskaartje. Met als dresscode: luxe en uitdagend. Dat leest als high-class. We hebben ons daarom uitgebreid gedoucht, onze make-up opgedaan, ons haar gestyled en onder onze bovenkleding mooie lingerie aangedaan. Ik in het rood, Jade in zwart met kant. Een heerlijke geur maakt het perfecte plaatje af.

Aangekomen op de brede oprit van Rob’s villa parkeren we, in het donker ons wagentje op een parkeerplaats naast het huis. Het staat er vol auto’s, het is al laat, het feest is in volle gang. Buiten is de muziek en een tapijt van door elkaar heen pratende stemmen hoorbaar. Uit de achterbak halen we ieder onze rolkoffer. In plaats van naar de voordeur te lopen, wandelen we om de woning heen, op zoek naar de achterdeur. Die blijkt eenvoudig te vinden in het licht van een aantal spots. Als we de deur openen, zie we een jongeman en twee dames staan. “Wendy”, stel ik mij voor, terwijl ik doorvraag: “en hoe is het op het feest? Zit de stemming er goed in?” De jongeman neemt het woord: “zeker, het was een vrolijke boel tijdens onze act. Leuk om te doen hé dames?” Beide vrouwen knikken. Zo te zien aan de hoeveelheid kleren op tafel en de minuscule slipjes die ze dragen, hebben ze zojuist een striptease gegeven.

Nog voor we er verder over kunnen praten zwaait er een deur open. Het hoofd van Ella, de vrouw die we gesproken hebben, steekt uit de opening. “Ha, gelukkig, jullie zijn er”, zegt ze, “over twintig minuten moeten jullie op. Redden jullie dat?” Jade vertelt haar dat we onze voorbereiding thuis al hebben gedaan. Het is nog even de puntjes op de i en we kunnen beginnen. “Mooi zo”, zegt de vrouw, “dat is fijn, ik kom zo terug om jullie een seintje te geven”. We doen onze jassen uit en werken voor een spiegel onze make-up nog een beetje bij. Daarna gaan onze beauty-cases weer terug de rolkoffers in. Daarin bevinden zich extra handdoeken, lingerie en een reeks aan vibrators en dildo’s. Ik wikkel er een aantal in een handdoek. Ook doe ik er een flacon glijmiddel en een strapon-harnas bij, wat niet veel meer dan een paar riempjes en dildohouder is, en kijk daarna of Jade ook al zo ver is. “Het is tijd voor jullie”, klinkt het als Ella haar hoofd weer om de deur steekt. We voelen beide de spanning en lopen hand in hand een gang door. Achter een deur horen we het geroezemoes dat we buiten ook waar hebben genomen. Het gaat beginnen…

In een halfdonkere zaal is tegen een wand een podium opgebouwd. Daarop is een groot tweepersoonsbed geplaatst. Er loopt een man met een camera rond die livebeelden opneemt en doorzendt naar een beamer. Die projecteert de opnames op de achterwand van het podium. Als wij binnenkomen klinkt er muziek in de zaal. Als mijn ogen aan de schemering zijn gewend, zie ik dat de dansvloer is vol gezet met banken, stoelen, kussens en kleden. Overal zitten mensen vol spanning naar ons te kijken. Wij moeten voor het hoogtepunt van de avond zorgen. Wat heet. Ik zie Rob staan in een keurig pak met vlinderdasje en pochet. Hij heeft een microfoon in zijn hand. Terwijl de muziek klinkt hoor ik hem roepen: “ladies and gentlemen, give it up for Jade and Wendy!”. Er klinkt gefluit, geklap en instemmend geroep. De harde muziek gaat over in romantische tonen. Voor ons het moment waarop de show begint.

Voor het bed staand gooi ik er eerst mijn gevulde handdoek op en neem daarna, terwijl de verlichting ons volgt, Jade in mijn armen. Ik kus haar gezicht, zodat we al snel in een heftige tongzoen belanden. We doen dat opzichtig zodat onze tongen goed te zien zijn voor de camera. Op de achterwand van het toneel zijn onze behoeftige monden goed te zien, net als het speeksel waarmee wij kussen. Jade smaakt heerlijk fris en opwindend. We draaien onze tongen in een wilde dans over en langs elkaar. Hier en daar klinkt een fluit door de zaal, wat aanduidt dat er daar van ons genoten wordt. Dat wordt nog beter hoorbaar als ik de zwarte ceintuur van de kimono die Jade draagt lostrek. Terwijl ik het zoenen voortzet haal ik de kimono over haar schouders. Als gevolg daarvan valt het satijnen kledingstuk op de grond en krijgen de mensen in de zaal het mooie figuur van Jade te zien, gehuld in haar flinterdunne zwarte lingeriesetje.

“Draai je maar om”, fluistert Jade dan in mijn oor. Als ik dat gedaan heb gaat ze tegen mijn rug aanstaan en brengt haar handen onder mijn armen door naar mijn borsten. Met volle handen grijpt ze die vast en begint ze opzichtig te masseren. Het bezorgt me een heerlijk gevoel, mijn borsten die in mijn BH meebewegen met de vingers van mijn vriendin. Ondertussen landen er kussen in mijn nek. Daarna wrijven beide handen en pad naar omlaag. Dwars door mijn rode jurk heen worden mijn liezen en vervolgens mijn venusheuvel verwend. Het is een heerlijk ontspannende ervaring, die mijn gedachten doen wegvloeien. Ik ben me er nauwelijks nog bewust van dat vele ogen ons aankijken. Dan ritst Jade mijn jurk van achteren open en laat op haar beurt het kledingstuk van mijn lichaam afglijden. De zaal joelt als ook ik in mijn lingerie op het toneel sta.

Wordt vervolgd

Jan

je hebt op ilvy.com gelezen:

Van huisfeest naar orgie (Deel 1)

HomeVerhalenErotischVan huisfeest naar orgie (Deel 1)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com