vrijdag 28 januari 2022

Stan en Didi (Deel 6, slot)

Stan en Didi (Deel 6, slot)
S

Hiervoor: In deel 5 droomde Didi over een erotische sessie met drie mannen. Dat heeft het gesprek op gang gebracht met Stan over de wens om ook eens met anderen te vrijen. Inmiddels is de corona-crisis voorbij en kunnen mensen weer gaan en staan waar ze willen. Stan en Didi hebben daarom voor het eerst in hun leven een erotisch feest kunnen bezoeken. Ze keken daar hun ogen uit. Behalve dat, maakten ze op dat festijn kennis met Ron en Zoë. Het klikte meteen tussen de twee stellen. Stan en Didi hebben hen dan ook uitgenodigd bij hen thuis. Blijft het bij praten, of…?

Daar zitten ze tegenover ons, Ron en Zoë. Hij in een mooie donkerblauwe broek met bijpassend jasje, modern overhemd en hippe schoenen. Zijn donkere haar licht gekruld, en blauwe ogen die nieuwsgierig alles bekijken. Naast hem een mooie jonge vrouw met lang blond haar en, wat niet zo vaak voorkomt, bruine ogen. Haar borsten steken veelbetekenend vooruit in een strak truitje, haar rokje is net lang genoeg om dat wat zich daaronder bevindt te bedekken. We kwebbelen meteen honderduit, waaruit blijkt dat onze kennismaking, een week geleden, gebaseerd is op het juiste gevoel dat we elkaar interessant genoeg vinden om elkaar beter te leren kennen.

“Wat vonden jullie, achteraf gezien, van het feest?”, vraag ik ze. Ze kijken elkaar aan alsof ze elkaar vragen wie erover beginnen zal, maar dan antwoordt Zoë: “ik had het eigenlijk spannender qua type mensen verwacht. Je hoort dan van alles over dat het een grote orgie zou kunnen worden, maar dat was hier niet. We hebben wel gedanst en allerlei verschillende mensen gesproken. We vonden het wel jammer dat onze vrienden, David en Jasmijn, er niet waren”. “Oh wat leuk dat jullie die hebben, ik bedoel vrienden die ook wel in zijn voor zo’n type feestje. Kennen jullie die al lang?”, reageer ik, benieuwd als ik naar de situatie ben. En dan vertelt Zoë over de open relatie die ze met Ron heeft. Dat ze hun vrienden al lang en goed kennen. En dat ze wel eens aan partnerruil met hen hebben gedaan, ja zelfs in één kamer.

Stan stuurt me in ons autootje naar het huis van Ron en Zoë. Het is een maand en een reeks appjes later. We hebben vier weken geleden, aan het eind van de avond, op intense manier afscheid genomen van die twee. Een beetje beneveld van de wijn hebben de mannen elkaar een hand gegeven. Maar ik en Zoë hebben elkaar een tongzoen gegeven en daarna ook aan de mannen. Nu we bij hen op bezoek gaan, hopen we op een warme avond, temeer daar David en Jasmijn daar ook bij zullen zijn. Ron heeft ons foto’s van het stel getoond, waardoor we toch een klein beetje een indruk hebben. David toont zich daarop als sportief type op sportschoenen, Jasmijn heeft zwart haar, kort geknipt, tattoos op haar bovenarmen en het zomerjurkje dat ze draagt sluit nauw om haar slanke, vrouwelijke vormen.

“Leuk dat jullie er zijn jongens”, geeft Zoë aan, terwijl ze naar de bank in de woonkamer loopt, “dit zijn David en Jasmijn”. We begroeten elkaar hartelijk. Geheel volgens gewoonte schudden de mannen elkaar de handen, terwijl de vrouwen kussen uitdelen. Door de hartelijke kennismaking is het ijs meteen gebroken en is de sfeer open en gemoedelijk. Aanvankelijk zitten de partners van elk stel bij elkaar, maar als Ron opstaat om op de muziek te dansen is het niet Zoë die met hem meegaat, maar Jasmijn. Het is een trage dans. Ik zie hoe zij beide elkaar omhelzen. Hoe Jasmijn haar onderlichaam tegen dat van Ron drukt. “Zou hij al een stijve hebben?”, bedenk ik, “en zou zij die met haar onderbuik voelen?” Ik knik betekenisvol naar Stan. Door zijn brede glimlach merk ik op dat hij geniet van wat hij ziet.

“Hé Didi, heb jij ook zin?”. Ik schrik op uit mijn gedachten en zie het vrolijke gezicht van David voor me. Hij steekt zijn hand naar voren en nodigt mij uit om ook naar dat deel van de kamer te gaan waar wordt gedanst. Even kijk ik naar Stan. Die knikt goedkeurend. Ik sta op van de bank en loop in de richting waar Ron en Jasmijn innig tegen elkaar aangedrukt voortschuifelen op de zachte muziek. Als Ron ons aan ziet komen laat hij Jasmijn even los en zegt: “Zo, even voor wat sfeer zorgen!” Hij loopt naar een lichtknop die een dimmer blijkt te zijn. Even later dansen we in het zwoele schemerlicht, Ron en Jasmijn en ik met David. Hij houdt mij vast met zijn gespierde armen en drukt mij tegen zich aan. Ik voel hoe zijn borstkas en buik even stevig aanvoelen als zijn armen. Als ik mijn onderlichaam iets naar voren duw, voel ik daar iets dat zich ook nogal ferm manifesteert. Zo dansen we innig tot de muziek is gestopt.

Vanuit het schemerdonker kijken we in de richting van de bank. Wat ik daar zie had ik niet zo snel verwacht. Daar hangt mijn Stan, met zijn broek op de enkels, languit op de bank. Naast hem zit Zoë. Door haar lange haren kan ik de details niet zien, maar het is duidelijk wat ze aan het doen is. Haar hoofd gaat langzaam op en neer. Stan die zijn hoofd achterovergeleund heeft, beleeft met gesloten ogen wat er gebeurt met hem. Hij geniet zichtbaar van het gevoel dat Zoë hem geeft. Zij gooit haar haren in de nek, waardoor ik zicht krijg op haar rode lippen die de erectie van mijn vriend omvat. Met een hand kneedt ze zijn ballen, terwijl haar andere de harde stam van Stan’s piemel omvat. Ze slobbert met veel spuug zijn eikel naar binnen en pompt heftig de schacht, totdat hij grommend klaarkomt. Aan de beweging van haar keel te zien slikt Zoë zijn warme zaad in één teug door.

“Wow, dat was geil”, hoor ik naast mij zeggen. Ik kijk in de glinsterende ogen van Jasmijn. “Laat mij ook eens”, vervolgt ze en loopt in de richting van de bank. Daar sjort ze de broek van Stan’s enkels en gaat op haar knieën voor hem zitten. Nu grijpt zij de piemel vast, die inmiddels half slap is geworden. Zijn zak streelt ze met de vingertoppen van haar andere hand. Ik weet dat het enige tijd zal kosten voordat Stan tot een tweede ronde in staat zal zijn, maar in deze setting zou het wel eens sneller kunnen komen. Zeker als hij het uitzicht heeft op een opwindend tafereel, zoals dat in een pornofilm te zien is. En dan besluit ik dat ik hem dat bieden zal.

Ron en David staan zo dicht bij me op de dansvloer, dat ik op een uitdagende manier hen iets toe kan fluisteren. Ze knikken gretig en lopen met mij mee naar een stoel tegenover de bank waar Stan inmiddels geniet van Zoë die zijn lichaam masseert en Jasmijn die zachtjes likjes loslaat op zijn piemel. “Kom op heren, uit die kleren”, rijm ik. Even later ligt de grond bezaaid met sokken, broeken, overhemden en wat dies meer zij. Maar ook ik laat treuzelen achterwege. Geheel naakt neem ik achteroverleunend plaats in de zachte stoel en houd mijn benen wijd. “Mmmm”, wat lekker kaal”, hoor ik David zeggen als hij mijn onderkant bekijkt, “en wat een lekkere lipjes heb je”. Hij knielt voor me en kust mijn buik, terwijl Ron naast mij komt staan. Zijn enorme stijve wijst in mijn richting. Ik kan de uitnodiging niet weerstaan en hap toe.

In mij steekt een storm van geilheid op, nu ik de pik van Ron in mijn mond heb en de tong van David rondom mijn vulva voel glijden. Ik weet hoe nat ik worden kan en jawel, daar voel ik zijn tong al tussen mijn schaamlippen doorglijden. Geluiden van genoegen bevestigen dat David geniet van de smaak van mijn vocht en het oplikt alsof het nectar is. Hij heeft me nu zo opgewarmd, dat hij zijn aandacht op mijn clit kan richten. Zachtjes beroert hij die, eerst over het kapje daarboven en dan omlaag likkend over het knopje. Steeds in die richting zodat ik elke keer weet wanneer het echt gevoelig wordt, tot het moment dat voorzichtigheid niet meer nodig is. Ik druk zijn hoofd in mijn richting, zodat zijn hele mond mijn vulva bedekt en zijn tong mijn clit heen en weer beweegt. Als David dan ook nog twee vingers mijn vagina induwt is het met me gedaan. Luid hijgend moet ik mijn lippen om Ron’s piemel loslaten en laat ik mijn opgewonden lust door de kamer klinken. Het duurt even voordat ik bijkom.

Ik kijk naar de bank. Daar zie ik dat Stan inmiddels, op zijn rug, in de lengte van de bank is gaan liggen. Geheel naakt. En ook dat zowel Zoë als Jasmijn zich van hun kleren hebben ontdaan. Het is zo’n opwindend tafereel. Zoë is met haar kut op het gezicht van Stan gaan zitten. Ik kan niet zien wat hij doet, maar natuurlijk steekt hij zijn tong diep in haar vagina, of likt uitbundig haar schaamlippen en clitoris. Jasmijn is aan de andere zijde op de piemel, die weer hard is geworden, gaan zitten. Ik zie hoe haar heupen heen en weer bewegen. Zo probeert ze een tweede lading sperma uit zijn lichaam te melken. En alsof het allemaal nog niet geil genoeg is, zijn beide vrouwen ook nog in een hevig tongengevecht beland met elkaar. Dit beeld maakt dat ik na mijn climax verder wil. Het mag nog niet afgelopen zijn.

Ik neem de stijve van Ron weer in mijn mond om heerlijk om de randen van zijn eikel te likken. Ook tik ik met mijn tongpunt het toompje aan. Dat leidt tot schokkende beweging van zijn lichaam. Zijn vriend ziet het gebeuren en kan zich niet meer inhouden. Hij schuift in één beweging de volle lengte van zijn pik bij mij naar binnen en begint me stevig te neuken. Het is een dikke lul, zo gevuld voel ik mij. Even bekruipt me een kort gevoel van teleurstelling als de opwinding bij David zo groot blijkt, dat hij na enkele flinke stoten al diep in mij klaarkomt. Maar gelukkig is daar Ron. Hij haalt zij penis uit mijn mond en loopt naar de plek waar David opstaat. Meteen duwt hij zijn pik, nog nat van mijn spuug, naar binnen en zet het stoten voort.

Aan mijn overzijde hoor ik een gegrom en gehijg van jewelste. Boven het donkere stemgeluid van Stan hoor ik dat van Zoë en Jasmijn uitkomen. Zou het echt waar zijn? Drie mensen die tegelijk aan het klaarkomen zijn? Wat in elk geval de waarheid is, is dat daardoor mijn opwinding van nog grotere omvang wordt. Met lange halen word ik geneukt door Ron. Zij heftige rammen doet mijn lichaam trillen en mijn borsten schudden. Het is David die van het zicht geniet en met beide handen mijn borsten beetpakt. “Ja door, door, dieper”, gil ik door de kamer. Maar in plaats daarvan stopt Ron ineens. Ik open mijn ogen en zie hoe de anderen bij de stoel zijn gaan staan. Allemaal kijken ze me aan met een blik die duidt op een vrolijke beleving, passie of onversneden opwinding.

Na die korte blik moet ik mijn ogen weer sluiten, want de lange halen van Ron zijn weer begonnen. Wat kan hij dat heerlijk doen. Hij beweegt telkens zijn heupen zo dat ik zijn erectie in volle vaart voel naderen en weer terugtrekken. Ik raak tegen het randje van een diep orgasme en ga er plotseling overheen. Voor de tweede keer ontsnappen er dierlijke geluiden aan mijn keel, daartoe aangezet door hevige krampen van mijn vagina. Nog helemaal in de ban van mijn hoogtepunt zie ik dat David zijn pik uit mijn kut heeft geschoven, die even masseert en daar spuit een straal wit en warm vocht zijn eikel uit, landend op mijn buik. Gevolgd door een paar kleinere stralen. Ineens klinkt er luid applaus en gejuich door de kamer. Nahijgend kijk ik de kring voor mij rond. Ik zie Stan en de anderen. Allemaal naakt en voldaan. Een vriendengroep is geboren, wat een feest! Wat een lol met elkaar zal dat onder de douche worden!

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Stan en Didi (Deel 6, slot)

HomeVerhalenErotischStan en Didi (Deel 6, slot)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com