vrijdag 28 januari 2022

Stan en Didi (Deel 5)

Stan en Didi (Deel 5)
S

Hiervoor: Zoals in deel 4 te lezen is, heeft Stan de stoute schoenen aangetrokken en humor in de erotische relatie met Didi gebracht. Als een dokter heeft hij haar aan een grondig onderzoek onderworpen, iets dat bij haar zeer in de smaak is gevallen. Het heeft ervoor gezorgd, dat ze aan elkaar hebben ervaren dat er een basis is om hun spel verder uit te bouwen.

“Hé, ik wist niet dat je die boeken ook gelezen hebt”, merkt Stan op als hij zijn blik over de boekenplank laat gaan, “toe maar, Vijftig Tinten Grijs”. Is dat wat voor jou, dat SM bedoel ik?”. Ik moet toegeven, ook ik heb me met de Fifty Shades-ophef laten meeslepen. Geen wonder ook, in het ziekenhuis hebben we als collegaatjes er flink om gegiecheld. Wil je mee kunnen praten, dan moet je de boeken natuurlijk wèl gelezen hebben. Maar eerlijk gezegd doet het verhaal me weinig. Het werkt bij mij net als bij een erotische film, begin maar gewoon bij de actie. Enige context is prima, maar dan moet het er wel een beetje vlot van komen. En niet op de Boeket-reeks manier, zoals oma vroeger haar stoute boekjes las, maar vol op de details. Ik mag dan een vrouw zijn en van romantiek en tederheid houden, maar afwisseling is ook fijn. Als ik die avond naast Stan lig, besef ik dat het niet tot een gesprek over mijn wensen in bed is gekomen. Het ging even over het boek, maar daar bleef het bij. De volgende keer dan maar, besluit ik en val daarna in een diepe slaap en droom.

De zon schijnt fel. Ik lig op een wit sprookjesstrand. De zee ruist en de meest wonderlijke vogels doorklieven het luchtruim. Ik ben gekleed in een wel heel erg dun en daardoor doorzichtig gewaad. Achter mij is het struikgewas en er staan palmbomen. Een tafereel van ontspanning en vrede, van de serene rust die ik zo nodig heb na alle drukte van mijn werk in het ziekenhuis. Naast mij liggen een opengewerkte kokosnoot, druiven en een ananas. Een Eldorado, zoals dat alleen in dromen mogelijk is.

Maar plotseling hoor ik achter mij geritsel van bladeren. Ik kijk om en zie de gestaltes van drie gespierde, donkere mannen verschijnen. Alsof ze zojuist de sportschool uit zijn komen rennen. Twee van hen hebben een dikke boomtak in de handen en dragen een touw om hun middel, terwijl er één een opgerold tapijt onder de arm draagt. Het vervult me met angst, ze gaan mij toch niet iets aandoen? Ik kom daar niks over te weten, want geen van hen spreekt een woord en was dat wel zo, dan nog was de vraag of ik hun taal zou kunnen verstaan. Eerst staan ze in een kring mij aan te staren, maar plotseling komen ze weer in beweging. Het tapijt wordt naast mij uitgerold door de grootste van de drie, die de leiding lijkt te hebben, terwijl de andere twee mannen hun boomtak diep in het zand steken. Dan rennen ze naar mij! Met zijn drieën tillen ze me gehaast op, rennen ermee naar het tapijt, leggen me daar neer en wikkelen de touwen om mijn beide polsen. De touwen knopen ze vast aan de takken links en rechts van mij. Ik kan zo geen kant op. Mijn hart bonst. Van de zenuwen? Angst misschien? Of…. Opwinding?

Hoe overweldigend deze overval ook is, ik broei al van de zonnewarmte. Die hitte trekt nu door tot in mijn onderlijf. Ik voel me week worden als ik hulpeloos toe moet kijken hoe de mannen met elkaar overleggen. Ik kan niets doen nu ik vastgebonden op het tapijt lig af te wachten wat er gebeuren gaat. Tot ik zie hoe de leider van de mannen zich van zijn lendendoek ontdoet. Wat er tevoorschijn komt is een onvoorstelbaar groot ding. Dik, lang, geaderd, donker en met een fikse glimmende eikel. De twee andere mannen grijpen mijn enkels vast en houden die opzij en omhoog in de lucht. De man met de enorme penis komt op mij liggen en schuift zijn piemel zo ver mijn glad geworden vagina in tot die niet meer verder kan. Zijn heupen bewegen soepel heen en weer als hij me onmiddellijk stevig begint te neuken. Zo gevuld heb ik mij nog nooit gevoeld, wat maakt dat ik overvloedig nat aan het worden ben. In en uit gaat zijn lul, aangemoedigd door mijn kletsnatte warmte. Bij elke stoot kletsen zijn ballen tegen mijn billen. Ik zou mijn armen om zijn schouders geslagen hebben, maar nu dat niet kan lukt het mij om me helemaal op het gevoel in mijn vagina te richten. Totdat de man al neukend mijn, met elke stoot mee wiebelende borsten, vindt en om en om mijn tepels opzuigt.

En nog stroomt de nattigheid rijkelijk mijn vulva uit, tussen mijn billen door en verder. Het prikkelt mijn gedachten, ik kan alleen nog maar denken aan heerlijk klaarkomen. Meteen reageert mijn onderlijf, met de heftigheid van een trillend orgasme. Mijn diepe ademhaling raakt bijna over de toeren, een kreet van verrukking ontsnapt aan mijn mond. Nu verwacht ik dat de man, die op mij ligt, verder zal neuken tot ook hij zijn climax heeft bereikt. Dat doet hij evenwel niet. In plaats daarvan laat hij zijn natte piemel uit mijn kut glijden, staat op en wijst naar één van zijn vrienden. Die laat mijn enkel los, verlost één van mijn polsen van het touw en gaat vervolgens naast mij op zijn rug liggen. Zijn erectie wijst, als een vlaggenstok, naar de mooie blauwe lucht.

Dan laat ook de andere man mijn enkel los en bevrijdt de andere pols van het touw daaromheen. Samen met de leider van de groep grijpt hij mij bij mijn bovenarmen en tillen me omhoog tot ik op het tapijt zit. Dat is blijkbaar niet voldoende. Ik moet gaan staan, zo wijzen ze mij en vervolgens mij over de liggende man buigen. Dan duwen ze me zo omlaag dat mijn vulva zich over de opstaande erectie van de liggende man heen glibbert. Weer voel ik mij gevuld, zo diep, nu de volledige piemel zich in mijn lichaam heeft verscholen. Dan duwen de twee mannen achter me mij tegen m’n schouderbladen naar omlaag. De man, die onder mij ligt, kan mij nu met zijn armen omvatten. En weer zit is als in een val gevangen. Hij opent zijn mond, ten teken dat ik hem ongegeneerd en wild moet tongzoenen, terwijl we het samen op een woest neuken zetten.

De intense beleving wordt bijna niet te verdragen, als ik onvoorzien een druk tegen mijn anus voel. Die is zo glad van mijn eigen vocht geworden, dat de derde man zijn penis pardoes naar binnen schuiven kan. Ik word nu door twee mannen tegelijk bediend. In en uit gaan hun piemels. Ik bibber over mijn hele lijf van opwinding. Dat wordt nog intenser als de man met de grootste piemel van de drie, voor mij is komen staan. Hij trekt behoedzaam aan mijn haar en houdt zijn enorme apparaat voor mijn mond. Uiteraard begrijp ik zijn bedoeling. Hij was nog niet klaargekomen en daar moet ik voor zorgen. Ik slobber en ik zuig. Ik beweeg mijn onderlijf mee met de twee lullen in mijn kont en mijn kut. En dan gebeurt het onmogelijke, vier mensen komen tegelijk en een hoop gekreun klaar. Ik verkramp en ontvang tegelijk van drie mannen het warme zaad, dat rijkelijk stroomt, en mijn lichaam en mond vult….

“Schatje toch, gaat het goed met je?”. Verdwaasd kijk ik in het licht van een bedlampje. Stan ligt naast mij en buigt zijn gezicht naar mij toe. “Je was zo onrustig, ik dacht dat je een nachtmerrie had”. Tot mijn positieven gekomen vertel ik hem mijn droom, die allesbehalve een nare was. Als hij dat hoort moet hij erg lachen. Hij voelt met zijn hand in mijn pyjamabroek en onder de stof van mijn slipje. “Oei schatje, dat lijkt me veelbelovend”, grinnikt hij. Ik kan een glimlach niet onderdrukken als ik het verlangen in zijn ogen lees. “Het is goed lieverd”, beantwoord ik hem, “als je maar heel zachtjes en voorzichtig doet, oké? Ik ben nu wel even klaar met dat harde gerampetamp ha ha ha”. Die nacht wordt er eentje waar ik de volgende ochtend met veel plezier en tederheid aan terugdenk.

Wordt vervolgd.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Stan en Didi (Deel 5)

HomeVerhalenErotischStan en Didi (Deel 5)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com