vrijdag 28 januari 2022

Het kampioensfeest

Het kampioensfeest
H

Wat hebben we genoten met z’n allen. Kampioen worden in de kelderklasse van het vrouwenvoetbal en dan dansen, springen, schreeuwen en zingen. Er is zelfs een minibeker om in de lucht te steken, er zijn medailles, bloemen en ballonnen. Ons kleine clubje heeft dat maar mooi gepresteerd. Even is er het idee geweest om een platte kar te regelen en daarmee door de paar straten van ons kleine dorp te rijden. Wat zal iedereen hebben opgekeken van een elftal vol gekke meiden erop. De voorzitter vond dat toch wel iets te ver gaan. Althans hij durfde het niet aan in het zo gelovige dorp, dat met argusogen en veel achterdocht het na jaren van soebatten heeft toegestaan om een vrouwenvoetbalelftal bij de KNVB in te schrijven. “Stel lesbo’s”, is een veel gehoorde opmerking. Met voetballen heeft het niets te maken.

Ik, Diseree, voel me heerlijk. In de laatste wedstrijd van het seizoen heb ik zelfs een keertje gescoord. Ons kampioenschap heeft voor mij zoveel meer waarde dan enkel de sport. Het is de bekrachtiging van ons gelijk. Wij vrouwen kunnen ook voetballen. En al die lui die voetbal iets voor mannen vinden in ons dorp… word ook maar eens kampioen. Zo, om in voetbaltermen te blijven, die zit! En jawel, het klopt wel dat er een paar van ons lesbisch zijn, maar zouden er geen homoseksuele mannen lid van onze club zijn? Wat je niet ziet bestaat niet? Hoe dan ook, het nu geen tijd om al te zwaar meer te tillen aan somber makende gedachten… het is feest!

Samen met Chantal en Demi rijd ik in mijn koekblikje, zoals ik mijn Fiatje noem, terug naar mijn huisje net buiten het dorp. Ze hebben hun koffers en voetbaltassen in de kofferbak gemikt, want we hebben besloten dat het feestje bij mij thuis moet worden voortgezet. We kennen elkaar al jaren, sinds de middelbare school. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld. Zowel op het gebied van studie en carrière, als op relationeel en erotisch gebied. Slechts één van ons heeft een vriend; het is Demi die samenwoont met Frank en zich daarom als hetero beschouwt. Chantal noemt zich curious, omdat ze nog steeds aan experimenteren is. En ik? Ik ben de enige die echt op vrouwen valt.

Omdat het onderweg is gaan stortregenen halen we bij aankomst snel onze voetbaltassen en koffers uit de auto, rennen naar de voordeur en stormen naar binnen. “Haal jullie je tassen maar leeg”, zeg ik tegen mijn vriendinnen, “dan gooi ik de troep meteen in de wasmachine. Dan kan het morgen schoon weer mee naar huis”. De dames reageren verheugd op de aangeboden service. “En nu?”, vragen ze beide vrijwel tegelijk als de wasmachine draait. “Laten we maar naar boven gaan, om de bedden op te maken. En dan kunnen we ook eindelijk gaan douchen”, antwoord ik. Er is geen overleg nodig om te weten dat Demi op de ene kamer zal slapen en Chantal en ik samen in de andere.

Terwijl wij onze bedden opmaken klinken er douchegeluiden. Demi is al eerste onder de warme stralen gekropen. Na een poosje horen we haar roepen: “moet ik de douche aan laten staan?”. Bevestigend geven we in koor antwoord. Snel kleden we ons uit. Zelf ben ik vrij slank, maar Chantal is wat gevulder. Haar heupen en billen zijn mooi rond, net als haar borsten die deels worden bedekt door haar lange bruine haar. Ik zie dat zij tijdens het uitkleden ook mij bekijkt. Behalve slanker is alles net een maatje kleiner uitgevoerd dan bij haar. Daardoor wiebelen mijn borsten ook lang niet zo heen en weer als bij haar. Mijn halflange, blonde haar kan het duo ook niet bedekken. We glimlachen naar elkaar. Het is wat onwennig in deze situatie, maar dat zal niet lang duren. In plaats van af te wachten wie er het eerst naar de badkamer zal gaan, besluiten we dat samen te doen.

Daar aangekomen zie we Demi staan. Ze staat zich af te drogen. Alsof alle kleuren vertegenwoordigd moeten zijn, heeft zij een bijna witte huid en krullend rood haar. Zelfs het bosje schaamhaar dat ze draagt is van die kleur. Demi kijkt quasi verbaasd als Chantal en ik giebelend de douchecabine inlopen, dat nog vol staat met de damp van het hete water. Als Chantal zich het eerst onder de stralen wringt, lach ik haar zogenaamd verontwaardigd toe: “hé hé, het is mijn water, hup aan de kant jij!”. Ik duw haar wat naar achteren en ga zelf in de waterstraal staan. Maar daardoor sta ik ook tegen haar, inmiddels kleddernatte lichaam aan. Wat voelt dat zacht en glad, haar borsten tegen die kleine heuveltjes van mij. Ze duwt, zonder aankondiging, haar buik tegen de mijne. Het water straalt een warme gloed tussen ons door. We omarmen elkaar alsof we geliefden van lange tijd zijn.

Terwijl Demi haar laatste hand aan het afdrogen legt, kussen Chantal en ik elkaar met kleine kusjes op elkaars lippen. Teder en zacht. Ik wrijf haar rug en zij laat haar handen over die van mij glijden. De warme dampen verhogen het hittegevoel zodanig dat onze kusjes veranderen in een lange, natte tongzoen. Ik voel me heerlijk opgewonden in mijn hele lichaam. Het nat tussen mijn benen is al lang niet meer alleen afkomstig van het douchewater. “Zou dat bij haar ook zijn?”, vraag ik me stilletjes af. Tot ik merk dat haar handen op mijn billen zijn geland. Ze knijpen er zachtjes in. Het is voor mij het teken dat ook bij haar te mogen doen. Als ik haar volle billen beetpak hoor ik haar zachtjes kreunen. Ik duw mijn buik nog eens tegen de hare. Steeds als ik dat doe, ervaar ik hoe heerlijk zacht de buik van een vrouw aanvoelt.

Het water klettert op ons neer, alsof we in de warme regen van een snoeihete zomer staan. Alsof we aan zee staan, op een prachtig palmenstrand. Op een grote boomstam, een klein eindje van ons vandaan, zit een naakte vrouw. Ze heeft haar voeten wijd uiteen in het mulle zand geplant. Daardoor heb ik zicht op haar vulva, waarvan de lippen zo uiteen worden gehouden, dat ik er de roze binnenkant van zie. De vingers van één hand glijden langs de buitenste schaamlippen, dan over de smalle binnenste lippen en dan zo haar vagina in. Ze neukt zichzelf met haar vingers. Ze gaan in en uit. Vingers die glinsteren van het vocht. Met haar duim draait ze cirkeltjes om haar, met rode haartjes omgeven, clit. Ze duwt er langs de zijkant langs en dan er voorzichtig op. Ze zucht, ze hijgt…

“Kijk eens opzij”, fluister ik naar Chantal. Samen kijken we naar Demi, die gezeten op de toiletbril, zo in zichzelf opgaat, dat ze ons toekijken niet in de gaten heeft. Het lijkt alsof ze het ons voordoet. Ik voel dan ook ineens hoe Chantal haar vingers bij mij naar binnen brengt. “Oefff, jij bent glad lieverd”, fluistert ze in mijn oor. Dan kan ik niet achterblijven. Ik druk mijn wijs- en middelvinger van mijn rechterhand tegen elkaar en voel ermee naar onderen. Al gauw heb ik het warme en vochtige plekje gevonden dat ik zocht. Onder het zoenen vingeren we elkaar. Dat brengt zoveel opwinding dat voorzichtig voelen algauw verandert in glibberende penetraties in onze vagina’s. Volkomen synchroon glijden onze vingers naar binnen en buiten en draaien onze duimen het hele alfabet langs en over ons beider clitorissen.

Buiten de douchecabine horen we plotseling de stem van Demi in toonhoogte veranderen. Heel even kijk ik opzij en zie hoe ze fantastisch klaarkomt. Haar benen schokken ervan, ze knijpt haar ogen dicht, haar borsten wiebelen terwijl haar hele lichaam trilt. Wat een fantastisch en geil gezicht is het om te mogen zien. Veel tijd heb ik er echter niet voor, want ook bij mijzelf begint de opwinding enorm te groeien. In mijn oor hoor ik het hartstochtelijk zuchten van Chantal. Haar grote borsten tegen die van mij, haar vingers is mijn vagina. Haar vocht dat rijkelijk over de vingers stroomt die in ik haar kut laat bewegen. “Neuk me Dees, harder, dieper”, word ik aangemoedigd. Als ik dat doe wordt het beantwoord met een duim die stevig drukt op mijn clit. Ik hou het niet meer, ik moet… ik… ik… laat me volledig gaan. Een dierlijke kreet ontsnapt aan mijn keel. De krampen in mijn kut zijn zo verschrikkelijk heftig, wat een totaal orgasme raast er door mijn lijf.

Stevig hou ik Chantal tussen mijn armen gedrukt. Ik moet even op haar steunen om van mijn heftige climax bij te komen. Net als Demi zojuist deed, tril ook ik als een rietje. “Poeh dat was wat zeg, wat kun jij dat goed”, laat ik Chantal dankbaar weten. Ze glimlacht. Ik laat mij door mij knieën zakken, totdat ik mijn mond op haar clitoris laat landen. Ik steek mijn tong uit. Wat smaakt ze lekker. Het puntje van mijn tong draait zowat het hele alfabet rond en over dat gevoelige puntje, tot ik boven mijn kreten hoor die niet mis te verstaan zijn. Chantal plant haar handen op mijn hoofd en duwt mijn hele gezicht in haar kruis. Ik voel hoe ze haar schaamlippen op mijn tong drukt, begint te schokken en diep, heel diep, klaarkomt op mijn mond.

Het wordt die avond nog een gezellig kampioensfeest. De wijn vloeit rijkelijk. De wedstrijd was een hoogtepunt, wat daarna kwam nog veel meer. “Stel lesbo’s”, roept Demi door de huiskamer. We liggen in een deuk van het lachen. Hebben die dorpelingen toch gelijk!

Jan

je hebt op ilvy.com gelezen:

Het kampioensfeest

HomeVerhalenErotischHet kampioensfeest

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com