vrijdag 28 januari 2022

Een home movie bij vrienden (Deel 2)

Een home movie bij vrienden (Deel 2)
E

We zitten met zijn tweeën te overleggen op de bank, terwijl we boven de douche horen stromen. Lisa en Sven bereiden zich voor op het grote moment. En wij praten over onze taakverdeling. We hebben één camera, dus zal het heen en weer rennen worden rond het bed, stellen we ons zo voor. “Doe maar gewoon als altijd”, hebben we onze amateuracteurs nog mee kunnen geven. We spreken af dat ik steeds zal kijken van welke positie de mooiste shots zijn te nemen, Marc zal de camera bedienen. En na een poosje andersom. Ook bespreken we hoe we steeds zelf uit beeld zullen moeten blijven, en geen schaduwen van ons zelf in de opnames moeten veroorzaken. Maar het belangrijkste voor mij is de vraag van Marc of ik er zin in heb. “Ja lieverd, het is goed, ik heb er zin in,” bevestig ik nog eens mijn beslissing. Dan verschijnt het hoofd van Sven in het trapgat. Met een grote glimlach laat hij het ons weten dat het grote, spannende, moment is aangebroken.

De slaapkamer ziet er gezellig uit. Er branden her en der kaarsjes, spotjes geven gedimd licht. Dat maakt dat Marc onze camera daarop in moet stellen. Er is een groot bed, zonder hoofdbord. Het bed staat tegen een spiegelwand die reikt tot aan het plafond. Sven heeft een zwarte, strakke boxershort aangetrokken, die verraadt dat die de nodige inhoud heeft. Lisa draagt een rode string, met daarboven een bustier van dezelfde kleur. Haar lange zwarte haar is nat, en draagt ze nog steeds in een paardenstaart. Ze lachen ons toe. “Beginnen jullie maar”, zegt Marc, “let maar niet op ons. Wij filmen wel. Doe maar gewoon of we er niet zijn, dat werkt voor ons allemaal het best, denk ik”. Ook ik knik hen bemoedigend toe. Vervolgens omhelzen Sven en Lisa elkaar. Ze kussen innig. Wij staan er bij te kijken, terwijl Marc probeert het tafereel zo goed mogelijk met zijn camera te volgen. Inzoomend ziet hij hoe ze heerlijk aan het tongen zijn. Hun lippen zijn nat, tongen verkennen en likken elkaar. Er heerst een spannende stilte die slechts doorbroken wordt door het geluid van natte monden en de wrijvende geluiden van handen die op verkenningstocht zijn.

Ik wijs Marc op de handen van Sven. Er is een prachtige close-up te maken van een hand die naar de billen van Lisa glijdt. Die zijn heerlijk rond en komen extra goed uit in haar string. Sven volgt de rondingen en knijpt plagerig in het vlees van haar achterste. Vervolgens glijdt zijn hand onder het touwtje van de string door, dat wat opzij beweegt. Daardoor komt haar sterretje in beeld. We zien hoe Sven met zijn wijsvinger dat gevoelige plekje beroert door er tikjes op te geven. Het veroorzaakt zacht kreunen van Lisa. Ze is opgehouden met zoenen en leunt tegen Sven aan. Zo staan ze een hele tijd te genieten. Hij tikt, zij zucht. Het pleziert Sven, omdat hij ervaart hoe hij Lisa laat smelten. En zij geniet omdat deze tikjes op haar anus haar week als was maken. Dat wordt nog sterker als Sven zijn wijsvinger nadrukkelijk op die sluitspier drukt. Stevig, maar niet zodanig dat ze zich voor hem opent. Hij duwt, zij zucht, het is een actie van mensen die elkaar door en door kennen en die in het verleden de aanleiding van wilde actie geweest moet zijn.

Na een poos zien we dat Lisa door haar knieën zakt. Langzaam glijdt haar mond over het lichaam van Sven naar omlaag. Zij kust zijn borst, zijn buik en even later op de grote bobbel van zijn boxershort. Ze krult haar vingers om de boorden van zijn boxer en trekt die langzaam omlaag. Ter hoogte van zijn geslacht moet ze harder trekken. Maar dan springt zijn piemel tevoorschijn. Ik zie dat die niet al te lang, maar wel lekker dik is. Hij staat recht vooruit, met een kromming omhoog. De eikel is ook van een flinke omvang en heeft duidelijk zichtbare randen, de schacht vertoont kronkelende aderen. Als Sven uit zijn short is gestapt, grijpt Lisa de stam van zijn pik met een volle hand vast en krult haar lippen om de kop. Haar rode lippen glijden over de eikel, die ze nat maakt met spuug. Onderwijl schuift ze de voorhuid naar achteren en steekt haar tong uit, waar ze een puntje van vormt. Daarmee strijkt ze op en neer over het kleine gleufje aan de top van de eikel. Ze kietelt het plasgaatje zo plagerig dat het lichaam van Sven schokt als het even iets te gevoelig wordt.

Nu zoomt Marc helemaal in, zodat het uiteinde van de eikel en het puntje van Lisa’s tong vol in beeld zijn. Wat daardoor niet in beeld komt is haar hand. Met een duim en wijsvinger heeft ze een cirkel gemaakt, krult die om de penis en beweegt ze in een vlot tempo op en neer. Volkomen onverwacht horen we een brul als van een hongerige leeuw. Een flinke hoeveelheid zaad stroomt op de uitgestoken tong van Lisa. Die kleurt wit als sneeuw. Een kleinere golf sperma volgt en vormt een geheel met wat er al ligt. Wat er nu gebeurt verrast mij en Marc. De reden? Dit hebben wij zelf nog nooit gedaan, nooit durven proberen ook. Maar Lisa richt zich op, het sperma nog in haar mond. Ze beweegt haar hoofd naar Sven en kust hem innig. Hun tongen bewegen zich wild om elkaar heen. De ontvangen nattigheid gaat van mond naar mond. Zij slikt, hij slikt. En vervolgens gaat de kus innig door. Ik moet even aan deze gebeurtenis wennen, maar tegelijkertijd kriebelt het erg in mijn onderlijf. Ga ik de filmopdracht wel volbrengen? En Marc, wat gaat er nu in hem om?

Ik schud deze gedachten weer snel van mij af, nu ik zie dat Sven zijn geliefde optilt in zijn armen zo dik als scheepskabels, en op het bed neervlijt. Lisa ligt op haar rug en met haar benen omhoog. Dat geeft Sven de mogelijkheid om het rode slipje van haar over die mooie, lange en slanke benen heen te trekken. Ik neem de camera van Marc over en richt die op het geschoren poesje, dat zich voor mijn lens opent. Die registreert de tere lipjes en het roze binnen van haar vulva. Sven knielt en buigt zich over de rand van het bed. Vervolgens schuift hij Lisa naar zich toe. Met twee duimen duwt het de schaamlippen voor zich opzij. Nog beter kan ik het vochtige binnenste op film vastleggen. Dan zie ik hoe Sven teder de buitenkant van de lippen kust. De kusjes drukt hij op ze neer, van boven naar onder en weer terug. Lisa zucht ervan. Dat is overigens niet het enige teken van opwinding, want ik zie hoe doorzichtige druppels vocht tussen haar schaamlippen doorsijpelen. “Mmmmm”, lekkerrrrr”, kreunt Sven, als hij de zoete smaak van het vocht oplikt. Zijn tong glijdt nu tussen de spleet van haar vagina door. Alsof hij zich in een vijfsterrenrestaurant bevindt geniet hij van deze smaakexplosie.

Een poosje later moet ik nog verder inzoomen met mijn camera, omdat Sven een puntje van zijn tong heeft gemaakt. Ook is zichtbaar dat hij speeksel heeft verzameld op de tip van zijn tong en daarmee cirkelt hij nu om het plasgaatje van Lisa. Ze kreunt direct bij de eerste aanraking van het kleine bobbeltje en openingetje. Sven drukt er zijn tong tegenaan. Het rozige vel beweegt mee met de druk en het verminderen daarvan. Even gaat er een huivering door Lisa’s lichaam als Sven zijn lippen om het plasgaatje legt en er zachtjes aan zuigt. Gevolgd door flitsend snelle heen en weer bewegingen van zijn tong. Dat doet Lisa alle controle verliezen. Er ontsnapt een klein beetje vocht, dat Sven oplikt alsof het de beste witte wijn is. Hij gromt van genot en likt gewoon door, over het tere plekje dat hem zo opwindt. Dan verslapt hij zijn tong, om daarmee lange halen te maken over haar clit, dat een hard en glimmend knopje is geworden. Hij likt er links van, dan weer rechts en vervolgens van boven naar onder. Het zuchten van Lisa wordt kreunen, het kreunen wordt jammeren, dierlijk en geil. In een close-up maak ik een shot van haar handen die zich vastgrijpen in de lakens, van haar tenen die zich krullen en haar gezicht dat zich verkrampt onder een hevig orgasme.

Jan

je hebt op ilvy.com gelezen:

Een home movie bij vrienden (Deel 2)

HomeVerhalenErotischEen home movie bij vrienden (Deel 2)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com