vrijdag 28 januari 2022

De tuin der lusten (Deel 5)

De tuin der lusten (Deel 5)
D

In deel 4 toont Bram aan Marije wat hij verstaat onder liefdevolle seks. Marije geniet enorm, maar op het eind vindt ze het vanille genoeg. Actie is geboden. Daarom neemt ze zelf het initiatief. Tot haar voldoening blijkt Bram de leiding van haar over te nemen. Het leidt ertoe dat beide op een geslaagde middag kunnen terugkijken. Inmiddels zijn de eigenaren van de tuin, Joost en Evelien, van vakantie teruggekomen. Ze zijn blij dat Marije de plantjes heeft verzorgd, tijdens hun afwezigheid. Op een warme nazomeravond zitten ze gevieren in de tuin: Evelien, Joost, zijn jongere broer Bram en Marije.

Terwijl ik de kring rondkijk, tijdens het gezellig samenzijn onder het afdak van het tuinhuisje en in het licht van tuinkaarsen, spoken de woorden van Bram door mijn hoofd. Ik heb hem aanvankelijk gevraagd waarom hij niet meer toenadering tot mij zocht. Hij heeft toen geantwoord: “maar ik ben anders dan Joost. Hij en Evelien hebben een nogal open relatie en dat is nu precies wat ik niet wil.” Ik kijk Bram aan, maar toch vooral het tweetal dat tegenover mij zit. “Een open relatie, maar hoe dan?”, zit ik te denken. Blijkbaar wordt dat opgemerkt, daar Bram mij vraagt waarom ik zo afwezig ben. Ik wil dat eigenlijk niet vertellen, maar alle drie gesprekspartners dringen er bij mij op aan gewoon te zeggen waar ik mee zit. En dan komt het eruit: “Bram vertelde mij dat jullie een… ja, zeg maar vrije band met elkaar hebben. Ik vraag me dan af: hoe ziet zoiets er dan uit?” Waarop Evelien begint te vertellen…

“Het is meteen, als we onze tent aan het opzetten zijn, gezellig op de camping. Naast ons staat de tent van een jong stel. Ze hebben een klein kind van een jaar of drie. Een heel eind verderop hebben hun ouders ook een plekje. Dat blijkt erg handig te zijn. Oppasouders dichtbij zogezegd. Op een warme avond zitten we gevieren voor onze tent. Het is gezellig. De barbecue is geslaagd en de wijn en het bier smaken verfrissend lekker. En dan komt het hoge woord eruit bij Sander en Eline. Het gaat over seks, of liever het gebrek eraan. Ze geven aan zich verkeken te hebben hoeveel tijd en energie het kost om een kind op te voeden en hoe dit een wissel trekt op hun seksleven. Ze zijn er liefhebber van, maar als hun dochtertje midden in een vrijpartij huilt, dan is de zin als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat opa en oma ook op de camping zijn helpt weliswaar, maar de vrijheid is toch ver te zoeken.

Joost vraagt wat voor hen vrijheid betekent, waarop ze vertellen wel eens clubs te bezoeken. Het geeft vorm aan de ontdekkingsreis die ze in hun relatie zijn begonnen. En het geeft inhoud aan verlangens, fantasieën die leven en het wekt nieuwsgierigheid op. Wat ook speelt is dat later, achteromkijkend als ze oud zijn, seks zodanig is ontdekt dat er met een tevreden gevoel op teruggekeken kan worden. Jullie snappen (Evelien kijkt ons beide aan) dat hun verhaal naadloos aansluit bij het onze. Die nacht zijn we gezamenlijk in de tent gebleven en hebben een kwartet gehad. We hebben genoten en zie je, dat is voor ons heerlijk omdat we dat zonder jaloezie van elkaar kunnen zien en accepteren.”

Het verhaal aangehoord hebbend kijk ik mijn Bram aan. We weten van elkaar dat deze tuin onze lust heeft aangewakkerd. Toch beginnen we er niet over, dat we op de bank waar Evelien en Joost nu zitten heerlijke seks hebben gehad. Dat Bram daar niks over zegt, dat heb ik wel verwacht. Maar diep in mij ontdek ik dat ik net als hij is. Wat wij samen hebben, willen we niet delen. Juist door het verhaal van Joost en Evelien realiseer ik me dat ik er niet aan denken moet dat Bram iets met een ander doet. “Hij is van mij. Zijn lul is mijn lul, zijn ballen daar hoeft een ander niet aan te komen, zijn strakke billen, blijf eraf trut,” spookt er door mijn hoofd. Ik verbaas me over deze gedachten, maar koester ze ook.

Het blijft nog lang warm buiten. Als we weer thuis zijn douchen we ons fris en doen de deur en het raam van de slaapkamer wijd open. De nacht wordt verlicht door de maan en zo kijken we, samen op het balkon, over de tuinen uit. De stilte van de nacht geeft een heerlijk ontspannen sfeer. In de tuin van Evelien en Joost branden de kaarsen nog onder het afdak van het tuinhuisje. Flarden van licht flitsen over het gazon. Ssst, fluister ik naar Bram, “hoor je dat? Luister maar, dat zijn Joost en Evelien, dat gekreun!” En jawel, na aandachtig luisteren hoort Bram het ook. “Kom mee Marije, ik weet wat!”, zegt hij plotseling en trekt me mee naar de slaapkamer.

De deuren naar het balkon laat hij open, de lichten laat hij uit. Toch kan ik hem in het heldere maanlicht nog goed zien. Ik lig vanwege de warmte geheel naakt op het bed, dat voor het open slaapkamerraam staat. Mijn benen wijd en Bram gehurkt tussen mijn knieën zittend. Hij heeft zijn stijve piemel in een hand. Daarmee schuift hij zijn voorhuid naar achteren. Trots laat hij zijn eikel zien. Hij schuift nog iets verder naar mij toe en laat een grote klodder spuug op zijn eikel vallen. Wat hij nu doet heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Zijn pik vasthoudend masseert hij mijn schaamlippen met de kop van zijn erectie. Zachtjes glijdt hij ermee over mijn buitenste schaamlippen. Even gaan mijn gedachten naar de tuin. Zou Evelien nu Joost aan het pijpen zijn? Of beft hij haar? Of zouden ze al neuken? In haar kutje, of kontje misschien? Mijn onderlijf begint steeds klammer aan te voelen. Druppels geil vocht vloeien tussen mijn binnenste schaamlippen door.

Het is duidelijk dat Bram dit gezien heeft, of tenminste gevoeld. Want nu dirigeert hij zijn pik in de richting van mijn labia en begint er rondjes over de draaien met de kop van zijn lul. Die is van mijn nattigheid zo glad geworden dat zijn piemel tot aan de randen van zijn eikel mijn schaamlippen kunnen masseren. Ondertussen begint Bram aan zijn piemel te trekken. Hij is zo opgewonden dat het maar even duurt of een grote golf sperma landt op mijn vulva. Mijn hele kut is nu zo glad als boter. En Bram? Zijn opwinding blijft gewoon in stand. Nog steeds kan hij zijn penis als een dildo vast blijven houden. Hij geeft er tikjes mee, boven op mijn schaamlippen, dan de schacht naar boven glibberend, over mijn clit. Maar penetreren doet hij niet. In plaats daarvan heft hij zich iets op en gaat met zijn ballen op mijn clit zitten. Zijn geschoren zak is drijfnat van mijn vocht en zijn sperma. Heerlijk glijdt die keer op keer over mijn gevoelige knopje. Zijn ballen rollen over mijn clit, tot ik het echt niet meer houden kan. Ik stamel een langgerekte kreun de kamer, de tuin en nacht in. Secondenlang. Zo heerlijk overdonderend die krampen in mijn vagina, mijn buik, mijn hele lijf…

“Jeetje Bram, het leek wel of we een kwartet hebben gehad, samen met Joost en Evelien”, schaterlach ik als ik uitgepuft ben. “Het was echt fijn. Man wat kun jij me opwinden zeg”, zucht ik hem toe. “Dat komt omdat jij zo opwindend ben, schatje”, antwoordt hij mij tevreden. Die nacht laten we de deuren en ramen maar open staan. De warme nacht laat dat toe, maar ook de loomheid van een fantastische nieuwe ervaring. “Nee, een tuin heb ik niet, maar lust meer dan genoeg. En Bram ook!”. Nagenietend val ik in slaap.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De tuin der lusten (Deel 5)

HomeILVY MagazineVerhalenDe tuin der lusten (Deel 5)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com