vrijdag 28 januari 2022

De internetdate (Deel 1)

De internetdate (Deel 1)
D

“Dat is een lekkertje!” Karin lacht haar mooie tanden bloot en haalt een hand door haar lange blonde haar. Bevestigend knik ik en klik op de afbeelding van de vrolijk lachende knul op het scherm van mijn laptop. Donkere krulletjes, mooie bruine kijkers, sportief shirt aan, dat bevalt ons wel en nemen zijn profiel door. “Niet gek Susan”, schatert Karin, “kijk maar: 1.92 lang, 25 jaar, vormgever, hobby’s schilderen en sport”. “Ik wou dat ik z’n body kon zien”, zeg ik, en vraag er direct achter aan: “zal ik hem een berichtje sturen?” In de ogen van Karin zie ik nieuwsgierigheid, of is het opwinding? Gaan we ons plannetje doorzetten? Via deze site een lekkere knul voor een hete nacht opduikelen en de tijd van ons leven beleven? Ik klik op het witte envelopje onderaan de profielbeschrijving. Zal ik? “Nou doe dan”, moedigt Karin me aan. Ik tik een berichtje aan deze Martin. Zou hij echt zo heten, of is het een schuilnaam? Zou hij echt zo sexy zijn, of is het de enige foto waar hij een beetje voordelig op staat? Is hij aardig, of juist een hork? En zou hij zaterdag ook kunnen?

Het weekend is aangebroken. Karin en ik hebben wat gewinkeld en zijn die avond lekker aan het kokkerellen geweest. Toch zijn mijn gedachten steeds weer naar dat bijzondere avontuur afgedwaald. Ik ben dan ook blij dat het bijna half acht is, de tijd die ik Martin heb voorgesteld, in de berichtjes die over en weer zijn gegaan. “Daar zal je ‘m hebben”, reageert Karin op het geluid van de deurbel. Haar stem klinkt ietwat zenuwachtig. Blijkbaar voelt ze dezelfde nervositeit als ik. Het is buiten donker en de gordijnen zijn dicht. Ze staat op uit haar stoel en kijkt nieuwsgierig tussen de gordijnen door naar de voordeur van mijn huisje. Daar staat hij, met twee grote bossen bloemen, de jongeman van de erotische datingsite. Ik gloei van de opgewonden spanning, als ik van de bank opsta om naar de gang te lopen en onze afspraak binnen te laten.

“Hi, Martin”, stelt hij zich kort voor. Hij lacht zijn verzorgde gebit bloot en houdt me een bos bloemen voor. “Oh dank je wel, wat attent”, complimenteer ik hem. Als hij zijn jas aan de kapstok heeft gehangen, ga ik hem voor naar de huiskamer. Daar staat Karin ons op te wachten. Ook zij krijgt een bos bloemen. “Zo, dat is nog eens een goede binnenkomer”, straalt ze hem toe, “Koffie? Of wil je wat sterkers?”

Even later zit hij naast mij op de bank. Een vleug van aftershave trakteert mijn neus. Karin is op de leuning aan de andere kant van onze gast gaan zitten. Ze heeft Martin zijn whisky gegeven en voor ons beiden een lekker glaasje Beaujolais ingeschonken. Het blijkt een goede zet om meteen de alcohol aan te spreken. Onze aanvankelijke schuchterheid verandert in een ontspannen gekeuvel over ditjes en datjes. Totdat ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en naar de bekende weg te vragen: “Waarom heb jij jezelf op zo’n seksdatingsite gezet?” Weinig verrassend wordt mijn vraag beantwoord met: “Om dezelfde reden als dat jullie erop reageerden dames, ha ha ha!” Met rode wangen moet ik erkennen dat mijn poging om het onderwerp op seks te brengen weinig subtiel is. Maar het geeft me wel de mogelijkheid er op door te gaan.

“Heb jij dit al vaker gedaan? Ik bedoel, heb je hier al ervaring mee?” vraag ik nieuwsgierig. “Nee, ik sta er nog maar net op. Daarom was ik nogal verrast dat jullie er op reageerden. Eigenlijk had ik er niet zo veel hoop op dat zoiets zou lukken, dus ik ben blij verrast eigenlijk! En jullie?”

“Wij?” zegt mijn vriendin, “nee, niet. Natuurlijk hebben we wel eens een vriendje. Maar dit is voor ons ook de eerste keer. We hebben dit ook nog nooit samen ondernomen, dus als jij dit spannend vindt, wij ook hoor!” Gedrieën lachen we om dit bijzondere avontuur. Een belevenis waar we allemaal zin in hebben, gezien de stoute blik in onze ogen. “In dat geval…zullen we naar boven?” stel ik voor, “dan kunnen we eerst douchen.”

Het water van de douche doet de shampoo schuimen, die over het naakte lichaam van onze gast glijdt. We kijken door de glazen deuren van de douchecabine. “Hij is mooi hè? Lang ook, vind je niet?” vraagt Karin mij, waarop ik haar ondeugend vraag: “bedoel je hèm of bedoel je…je weet wel?”. We lachen samen als onze blikken zich focussen op het mannelijk lid, dat ons stijf aanwijst. We schatten die van een iets meer dan gemiddelde grootte, met daaronder een balzak die ontdaan is van elk mogelijk haartje. Fijn dat hij er zo verzorgd uitziet. Ik kijk Karin aan en zij mij. Zonder te praten vertellen we elkaar dat we geboft hebben juist op dit internetprofiel te hebben gereageerd.

“Nu jullie”, lacht Martin ons vrolijk toe als hij de douchedeur opent en een handdoek pakt. “Wij samen?”, vraagt Karin. “Tuurlijk, wat dacht je. Dat vindt een man spannend om te zien hoor”, grinnikt hij. Karin kijkt me aan. “Wil jij…”, vraagt ze mij. Het enige wat ik doe is glimlachen. “Oké dan…”, zegt ze en maakt aanstalten om zich uit te kleden. Ik volg haar voorbeeld en niet veel later stappen we vrijwel tegelijk de douchecabine in.

Als ik onder de waterstraal sta met mijn vriendin, ervaar ik een heerlijke sensatie in mijn lichaam. Vooraf had ik eigenlijk niet gedacht dat ons avontuur dit zou brengen. Ik ken Karin al jaren, maar nu zie ik haar voor het eerst naakt. En zij mij. Ze heeft kleine, puntige borsten, waar die van mij toch vrij behoorlijk zijn. En waar ik een kort geschoren bosje haar boven mijn intiemste plekje heb, daar is zij volkomen kaal. We wassen elkaar met spons en shampoo. Het enige wat hoorbaar is, is het stromen van waterstralen en ons gegiechel. Het is genieten van de heerlijke warmte, de geur van zeep, maar ook van de ontspanning en rust die merkbaar over mijn vriendin en mij neerdaalt. “Mag ik jou wassen?”, vraagt Karin dan.

Terwijl Martin door de glazen douchedeur toekijkt heb ik mijn rug naar Karin toegedraaid. Ik voel hoe de, met douchegel doordrenkte, spons over mijn rug glijdt. Ik concentreer me op wat ik voel en dat geeft een sfeer alsof ik aan het mediteren ben. Er trekt een zacht masserend, tintelend spoor over mijn huid. Eerst over mijn schouderbladen, ronddraaiend over mijn ruggengraat, afdalend naar mijn billen. Oef, dat voelt lekker als Karin die wast. Ik kijk naar mijn tenen en denk aan de aanrakingen die ik ervaar. Het glijden van de spons, maar even ook de huid van een hand. Zachtjes knijpt mijn vriendin in de rondingen van mijn kont. Ik zie het in gedachten voor me hoe ze even later één van haar lange vingers door mijn bilnaad laat glijden. Totdat ze… oh nee, ze zal toch niet… jawel, ze doet het toch… een vingertop duwt op het strakke sterretje. Ik kreun als mijn kontje weerstand biedt, maar Karin duwt door tot het kootje van haar vinger bij mij binnendringt. Loom trekt ze haar vinger ietsje terug, maar duwt het vervolgens ook weer naar binnen.

Dan hoor ik het washandje op de douchevloer vallen. Karin is tegen mijn rug komen staan. Het water van de douche besprenkelt ons liefdesspel, als ze haar andere arm om mij heen slaat en haar hand naar mijn druipende schaamlippen brengt. Dat laatste blijkt niet alleen van de douchestraal te komen, want haar wijsvinger glijdt door mijn glibberige vocht pardoes bij mij naar binnen. Ik geef me helemaal over aan mijn hartsvriendin. Wie weet, heb ik hier wel altijd naar verlangd. Ik sluit mijn ogen van opwinding. Mijn bips en mijn vagina genieten van de vingers die in en uit glijden, in en uit, in en uit… ik volg het ritme met mijn onderlichaam. Het bewegen bevestigt mijn wil om toch vooral door te gaan.

Plotseling voel ik handen die mijn natte borsten omvatten en een tong die een tepel likt. Het kon ook niet uitblijven, Martin is de douchecabine ingestapt. Ik kijk op hoe hij van mijn zachte borsten geniet, hoe hij zijn tong uitsteekt naar mijn tepels. Mijn tepels die stijf staan van de spanning. Ik voel hoe zijn harde piemel tegen mijn buik drukt. Het is te veel, het is echt te veel. Mijn borsten, mijn buik, mijn strakke sterretje dat maar steeds open en dicht gaat op Karins vinger, mijn vulva, ja ook mijn clitoris. Er steekt een storm in mij op, krampen trekken door mijn onderlijf, ik hou het niet meer, echt niet, ik…. Nu al zucht ik een heftig orgasme door de natte ruimte. Ik strompel, leun tegen Martin en omhels hem, terwijl Karin mij van achteren lief heeft. Ze laten me, heel geduldig, tot rust komen. Mijn snelle ademhaling kalmeert. Tsjonge jonge wat een hoogtepunt was dit, ongelooflijk lekker! Pas na minuten lang zo te hebben gestaan kom ik weer bij. “Gaan jullie maar vast”, zeg ik tegen Karin en Martin, “Ik wil eerst een beetje rustig me afdrogen oké?” Beide stappen ze de douchecabine uit, nemen een handdoek mee en verlaten de badkamer. Als ik even later in de spiegel boven de wasbak kijk, zie ik nog steeds de opwinding op mijn gezicht. Mijn hart bonst nog in mijn keel, als ook ik een handdoek pak. Wat kan inspanning als dit toch vreselijk lekker zijn!

Wordt vervolgd.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De internetdate (Deel 1)

HomeVerhalenErotischDe internetdate (Deel 1)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com