vrijdag 28 januari 2022

De directeur en zijn opwindende serviceverlening

De directeur en zijn opwindende serviceverlening
D

“Zo juffrouw Jenny, u werkt in uw eentje vandaag? Dat is niet gezellig hè?”, klinkt het opgewekt door de kantoorruimte. Zojuist is hij binnengekomen, meneer Jansen, de directeur van NetSpeeding ICT-serviceverlening bv. Zijn werknemers zijn allemaal onderweg naar hun werklocatie en mijn collegaatjes Bianca en Ron hebben zich vanmorgen ziek gemeld. De griep gaat rond. Hun bureaus staan er verlaten bij. Het betekent dat ik vandaag alle honneurs moet waarnemen. Voor mij komt het uit, dat er even een wat stillere tijd in de dienstverlening is aangebroken. Het nadeel van goede dienstverlening is dat als alles naar behoren werkt, er weinig beroep wordt gedaan op bijstand. Die drukte komt in pieken en dalen. Behalve met de telefoon in de gaten houden, wordt de tijd nu gevuld met het afwikkelen van de administratie en het versturen van nota’s.

“En hoe staat het er voor en lukt het een beetje? Oh wacht maar, dan kijk ik even mee op je computer”, biedt meneer Jansen aan. Hij moet vanmiddag naar een belangrijke bespreking, waarvoor hij zijn netste pak heeft aangetrokken. Diepblauw, met rood pochetje, een wit overhemd en rode das. En zwarte schoenen. Mannen in pak of uniform, ze laten mij niet koud. Daarbij is meneer Jansen zelf nog maar net over de dertig jaar. Getrouwd, aan zijn ring te zien. Maar ik werk hier nog niet zo lang. Wel gaat hier het verhaal dat zijn vrouw behoorlijk knap is. Als de jongens weer terug zijn van locatie hebben ze het er wel eens over. Ze hebben me verteld van een goedlachse, sexy vrouw, met lang haar, lange benen en (ook computernerds hebben daar blijkbaar oog voor) mooie ronde borsten.

Ik wil een beetje opzij rollen met mijn bureaustoel om meneer Jansen een beter zicht te bieden op mijn monitor, maar hij staat al achter me. “Snap je hoe die tabellen ingevuld moeten worden?’, vraagt hij. Ik knik, maar toch wijst hij wat dingen aan op het scherm en legt me uit wat de bedoeling is. Ik merk hoe verzorgd deze man is. Zijn aftershave is goed te ruiken, maar niet te sterk. Als hij naar het computerscherm wijst schuiven zijn mouwen wat naar achteren. Waardoor ik een mooi horloge zie. En ook de moderne manchetknopen vallen op. En, hoe jammer voor mij, ook die glimmende ring aan zijn vinger. Even raakt hij per ongeluk mijn schouder. Ik huiver, niet van schrik, maar van spanning, Prettige spanning. “Nou, dat ziet er verder niet verkeerd uit, Jenny, mooi hoor”, complimenteert hij mij met zijn immer vrolijke lach. Hij legt daarbij heel even zijn hand op mijn schouder. Nog voordat hij die terug kan trekken heb ik mijn hand op de zijne gelegd. Maar haal die ook even snel weer weg.

Met de moed van een wanhopige zeg ik snel: “oh sorry meneer Jansen, dat was niet de bedoeling, dat overkwam me zomaar ineens”. Mijn stem is overladen van schuldbesef. Maar dan zegt hij, voor mij totaal onverwacht: “oh dat geeft niet hoor, zeg maar gewoon Alex, zo heet ik immers”. Dat laatste had ik natuurlijk wel vernomen, maar nooit gedurfd te zeggen. “En trouwens, Jenny, ik ben erg tevreden over jouw werk. Wat denk je ervan, heb jij niet een beloning verdiend?”, knipoogt hij me toe. Eigenlijk schrik ik, meneer Jansen, uuuh Alex, wat zal zijn vrouw ervan zeggen als ik…. Nog voor ik mijn gedachten kan laten gaan, voel ik de sterke handen van de directeur op mijn schouders. Daarmee keert hij mij met bureaustoel en al in zijn richting. De vrolijke lach, dat grote lijf in dat schitterende kostuum, ik smelt. Daar gaat de weerstand, voor zover daar überhaupt ooit sprake van is geweest.

Ik zit tegenover hem, in mijn bureaustoel. De zo statige man in zijn moderne pak. Een standbeeld, een Adonis. Hij buigt zijn lichaam naar mij toe. Zijn grote handen bewegen zich in de richting van mijn witte bloes. Verdraaid nog aan toe, ik had vanmorgen niet goed opgelet bij het aankleden. Het telefoontje dat ik in alle vroegte kreeg of ik snel wilde komen omdat mijn collegaatjes ziek zijn. Ik had me gewassen, het eerste slipje en een BH die ik uit de kast kon pakken, en daarover de bloes die ook voor het grijpen lag aangetrokken. De contouren van dat intieme kledingstuk zijn goed zichtbaar onder de dunne stof. Nu landen de knuisten van meneer Jansen, ik bedoel Alex, op mijn borsten. Ze volgen de volle, ronde vormen en knijpen er zachtjes in. Mijn bloes volgt al zijn bewegingen, ook als de vingers van hem zich krommen en mijn borsten in hun geheel omvatten. Synchroon, plagerig en opwindend bewerken die niet alleen de heuvels zelf, maar ook mijn stemming. Hier is geen ontkomen aan, waarom er dan niet van genieten?

Terwijl hij mijn tweeling blijft masseren buigt zijn hoofd zich naar mij toe. Hij geeft me lieve kusjes. Op mijn haar en op mijn wangen, op mijn neus en in mijn hals, overal voel ik zijn mond. Totdat ik een kus op mijn lippen krijg. Zo teder en uitnodigend. Totdat hij het puntje van zijn tong bij zijn kussen betrekt. Ik zal het beantwoorden. Als ik mijn mond open, ontvang ik zijn tong met een hemels gevoel in mijn hele lichaam. Ons speeksel vermengt zich en onze spaakpapillen genieten. Hij is fris als tandpasta, en woest aantrekkelijk. Het samengaan van onze zoenen en de constant wisselende druk op mijn borsten maakt dat er zich een gloed in mijn onderlichaam begint te ontwikkelen. Eentje die ik zo goed ken van het masturberen. Dat het moment nadert dat er niets meer in mij komt dat mij kan tegenhouden van het ongeremd genieten. En dat nog dichterbij komt nu Alex zachtjes, maar goed voelbaar, mijn tepels tussen duimen en wijsvingers vastpakt. Hij knijpt en laat los, knijpt en laat los. Mijn tepels, verstopt in mijn BH, richten zich op, en wijzen hem aan, mijn baas, mijn geheime lover, als de schuldige van wat er hier zich afspeelt.

Als het zoenen stopt buigt Alex zijn hoofd naar omlaag. Hij kust de borsten die hij zojuist zo heeft verwend. Ze tintelen nog meer, nu zijn warme mond de rondingen beroeren. Dan gaat zijn hoofd nog verder omlaag, terwijl zijn handen naar mijn heupen grijpen. Hij tilt me iets naar zijn richting, waardoor ik languit in de bureaustoel kom te liggen. Hij stroopt mijn rok omhoog. Zo komt mijn rode slipje volledig in beeld. Alex gaat voor mij op zijn knieën zitten en voel ik diezelfde tedere kusjes op de stof van mijn kleine broekje. Vlak langs de randen, maar ook vol in het midden, waar mijn schaamlippen zich vullen met opwinding. Het geluid van kussen vult de stilte. Ik hoor en voel ze. Als hij dat ook op mijn clitje doet siddert mijn lichaam. Ik weet wat dit betekent. Weldra zal het nat mijn vagina uitlopen en mijn slipje doordrenken met vocht. “Mmmm, wat smaak jij lekker zeg”, hoor ik beneden mij. Alex heeft zojuist zijn vinger om de stof van mijn slipje gehaakt en dat een beetje opzij geschoven. Met zijn volle lippen kust hij mijn schaamlippen.

Ik ken ze, natuurlijk heb ik die wel eens bekeken. Als jong meisje dacht ik dat ze groot waren. Toen ik echter later hoorde over Playboy-kutjes en dat die maar weinig voor zouden komen, begon ik trots te worden op die van mij. Niet groot, maar ook niet onzichtbaar. Ze zijn blijkbaar fijn, zo hoorde ik later van jeugdvriendjes. Nu jaren later geniet ik van ze. Zoals nu. Op het moment dat mijn baas me likt, en mijn onderste lippen de bewegingen van zijn tong nauwkeurig volgen. Dat hij mijn vocht oplikt en proeft, alsof het zoete honing is. Dan gaan zijn handen weer richting mijn heupen, maar nu om mijn slipje vast te pakken. Ik til me iets omhoog, zodat Alex het omlaag kan stropen en over mijn benen kan laten glijden. Ik licht mijn voeten op, zodat het broekje helemaal uitgaat. Daar zit ik in de stoel, onderuit gezakt, mijn rok om mijn middel en mijn benen wijd voor mijn directeur. Die steekt zijn hoofd nu in mijn schoot. Hij zuigt aan mijn schaamlippen en laat ze dan weer vrij. Het is een opwindend spelletje als hij een schaamlip, zo ver hij kan, zijn mond in zuigt. Laat hij die weer los, dan wiebelt dat lipje nog na. Zo verwent hij ze beide, tot dat ik met mijn handen zijn hoofd helemaal mijn schoot in druk.

Nu voel ik zijn tong in mijn gehele vulva. Ondeugend gaat de punt van zijn tong over het plasgaatje. Hij is de eerste die dat doet en ik moet toegeven dat dit best opwindend is. Met snelle tongbewegingen flitst hij over dat kleine openingetje. Het voelt apart, maar daarom ook geil. Het draagt eraan bij dat ik alle remmen loslaat. Met mijn lichaam duw ik mijn kut op zijn mond. Ik hoor hoe hij zuigt, smakt en slikt. Ik vloei mijn geile vocht op zijn tong. Hij lust me wel rauw. Dat blijkt als hij links en rechts van mijn clitje likt. Het tempo van zijn smullen verraadt hoe opgewonden hij is. Tot hij mijn clitoris geen genade meer schenkt. Met mijn vocht en zijn spuug glijdt hij met platte tong over dat meest gevoelig plekje. Steeds weer gaat er een huivering door mijn lijf als zijn tong mijn clit iets opduwt en weer loslaat. Luidruchtige kreunen ontsnappen aan mijn mond. Dit is zo verrukkelijk dat ik meer wil, ik wil hem, ik wil zijn pik, ik wil geneukt en wild genaaid worden!

Gelukkig voelt Alex dat aan. Ik zie hem opstaan. Zijn jasje, das en overhemd, maar ook zijn broek en boxershort, alles gaat uit. Wat zal hij zich bevrijd voelen. Daar is zijn enorme erectie het bewijs van. Hij frommelt wat in de zak van zijn broek, die op de grond ligt, haalt er een condoom uit en rolt die over zijn stijve pik. Vervolgens loopt hij naar mij toe. Zijn sterke armen tillen mij op uit de bureaustoel, waarna hij mij op het bureau neerlegt. Plakband, papieren, een bak vol pennen, het valt allemaal met luid gerucht van het bureau en verspreidt zich over de kantoorvloer. Het maakt Alex niks uit. Hij heeft enkel oog voor mij. Hij tilt mijn benen omhoog en houdt ze in zijn greep, met beide handen net onder de knieholtes. Dan stoot hij de kop van zijn penis tegen mijn schaamlippen. Die zijn zo glad dat hij in één beweging zijn volle lengte, in volle vaart, naar binnen kan laten glijden.

Mijn hele lichaam schudt heen en weer bij elke stoot. Ook mijn borsten, vervat in mijn BH doen mee in dat ritme. Ondertussen houdt hij mijn linker heup vast, maar de wijsvinger van zijn andere hand glijdt, onder het neuken, langs mijn schaamlippen. Of liever gezegd: mijn trotslippen. Meestal geniet ik met mijn ogen dicht, maar nu kijk ik heel even omlaag, zodat ik kan zien hoe Alex met zijn heupen ontzettend geile neukbewegingen in mijn richting maakt. Maar ook zie ik hoe hij mijn vagina observeert en tijdens het toestoten met zijn vinger een pad langs mijn gladde lippen maakt, om vervolgens uit te komen bij mijn clitoris. Kijken kan ik nu niet meer. Mijn rug kromt zich in een holle boog van opwinding, als ik zijn warme lul voel stoten en tegelijkertijd zijn vingertop over mijn clit voel glibberen. Dat weergaloze samengaan van ruw gebonk en fluweelzachte streling maakt dat ik het echt, echt, echt niet meer tegenhouden kan. Een dierlijk zuchten en hijgen, tot de gil die mijn heftige climax verwoordt, worden begeleid door het grommen van Alex die diep in mij klaarkomt. Hij landt met zijn lichaam op dat van mij en stoot nog een keer zijn pik hartgrondig in mijn kut. En weer dat grommen van een man die hevig klaarkomend zijn laatste zaad laat ontsnappen. Onze lichamen trillen na van de opbouwde spanning. Onze hoofden dicht bij elkaar, het zuchten, bijkomen en traag laten wegvloeien van de opperste geilheid, het is geweldig.

De deur van het kantoor klapt met een bonk dicht. Mijn directeur gaat zich opfrissen, zo heeft hij gezegd, en moet dan naar die belangrijke meeting. Ik heb mijn slipje van de grond geraapt en weer aangetrokken. Alle spullen staan en liggen weer op het bureau. En ik mijmer… wat was het heerlijk dat rollenspel met Alex, mijn man. Ik kijk naar de foto naast het computerscherm en denk: “samenwerken is fantastisch”, maar ook; “dat kunnen we afstrepen van onze gezamenlijke bucketlist, seks in het kantoor van ons eigen bedrijf”.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De directeur en zijn opwindende serviceverlening

HomeVerhalenErotischDe directeur en zijn opwindende serviceverlening

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com