zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

De tuin der lusten (Deel 4)

De tuin der lusten (Deel 4)
D

In deel 3 van dit avontuur verbaast Marije zich over het gebrek aan seksuele initiatieven van Bram, haar kersverse lover. Wat blijkt is dat Bram anders is ingesteld dan zijn broer Joost. Hoewel hij Marije een lekker ding noemt, zoekt hij geen toenadering om dat verschil bij haar duidelijk te maken. Dat heeft haar onzekerheid bezorgd. Tijd om ernaar te vragen. Dan is het Bram die toegeeft dat zijn aanpak misschien niet de juiste is geweest. Hij wil wel degelijk van alles op erotisch gebied, maar dan enkel in een één-op-één relatie met Marije.

Gek toch, dat dit de eerste keer is dat ik zo word benaderd. Ik heb het altijd gezien als iets waar ik bij moet inleveren. Dat het altijd om de ander moet gaan en ik daardoor er niet altijd uit kan halen wat er, naar mijn idee, in zou moeten zitten. Nu merk ik de aandacht, de rust, de ontspanning. Dat van mij nu even niets wordt verwacht. Dat het om mij draait. Ik hoef er enkel te zijn. Niets om zenuwachtig over te zijn, want ik ben goed zoals ik ben. Er wordt niet aan me gesjord, zodat die ander aan zijn lusten vorm kan geven. Ik hoef niet welgevallig te zijn aan actie waarover de ander niet heeft overlegd, zelfs niet geopperd of gevraagd. Ik concentreer me in serene rust op alle aanrakingen die mij ten deel vallen.

Met een wijsvinger draait Bram rondjes om mijn navel. Voorzichtig beweegt hij de kristallen blaadjes van mijn piercing aan. “Die staat je mooi”, zegt hij zacht. Hij beweegt ze heen en weer alsof de wind er doorheen blaast. Onder de blaadjes voelt hij de diepte van mijn navel. Nog nooit heeft iemand mij daar zo betast, het maakt dat mijn geest zich volledig aan mijn gevoel overgeeft. Dan spreidt hij zijn vingers en knijpt lichtjes in mijn buik. “Oef, wat ben jij lekker”, klinkt het, “zal ik je bikinibroekje uitdoen? En dat je dan tegen de leuning van de bank gaat zitten, zodat ik je helemaal zien kan?” Het is duidelijk, Bram doet niet, hij vraagt eerst.

Even later hang ik onderuitgezakt tegen de leuning van de bank met mijn voeten in het gras. Vlug heb ik zelf mijn broekje uitgedaan. Dit is het moment waarop ik mij letterlijk blootgeef. Hoe zal hij reageren? Ik hoop dat hij me daaronder ook mooi vindt. Ik heb boven mijn vulva een mooi bosje haar, maar vanaf daar ben ik gladgeschoren. Dat voelt altijd fijn, maar alles is dan ook wel volkomen zichtbaar. Ik doe mijn knieën uiteen, waardoor Bram tussen mijn benen kan komen zitten. Hij steekt een hand uit en streelt de haartjes boven mijn vulva. Met de vingertoppen van zijn andere hand streelt hij langs mijn buitenste schaamlippen. Zijn spel verandert als hij ze tussen zijn duim en gevouwen wijsvinger teder samenknijpt. “Wow, Marije, wat ben jij toch mooi. Wat een prachtige lipjes ook!” Ik weet dat mijn binnenste schaamlippen langer zijn dan de buitenste, en geniet ervan dat Bram zegt dat hij me mooi vindt. Ja, dan durf ik mijn benen nog wel verder te spreiden. “Kom dan maar hier met je mond en je tong”, zeg ik onhoorbaar in mijn hoofd.

Hoewel hij me niet heeft kunnen verstaan, doet Bram exact dat. Gretig bedekt hij mijn intiemste plek met een reeks van kussen. Overal raakt hij de zachte huid van mijn kutje, totdat hij een binnenste schaamlip tussen zijn lippen houdt, er met zijn mond heel eventjes aan trekt en weer loslaat. Dat doet hij ook met de andere en dan met allebei tegelijk. Ik breng een hand omlaag en aai hem over zijn krullen. Ter goedkeuring en vooral aanmoediging om door te gaan. Dan likt hij over de buitenkant van mijn lippen, dan over de randjes en vervolgens ertussen. De punt van zijn natte tong zoekt zijn weg, eerst in mijn vagina, dan iets hoger draait hij plagerige rondjes over het kleine gaatje en dan heel, heel, heel behoedzaam over mijn clit. En uiteindelijk over het kapje erboven richting mijn bosje schaamhaar. Vervolgens doet hij alles nog een keer, maar nu draait zijn tong overal kleine rondjes. Oef, voelt dat even anders! De keer daarop volgt hij weer hetzelfde pad, maar dan, alsof het een stippellijn betreft. Steeds drukt hij even met zijn tong, slaat een klein stukje over en duwt dan weer op mijn roze huid.

Het is fantastisch en liefdevol wat hij doet, maar nu wil ik hem toch echt in mij voelen. In plaats van hem ernaar laten raden zeg ik nu onomwonden wat ik wil. “Kom maar lieverd, neuk me maar”, zucht ik. Bram werkt zich omhoog, kust mijn borsten en vraagt daarna: “zal ik een condoom pakken, of hoeft dat niet?” Als hij van mij hoort dat dat niet nodig is, glimlacht hij naar me. Ik kijk naar hem en zie hoe stoer zijn pik in mijn richting wijst. Hij grijpt zijn geslacht vast en schuift de voorhuid naar zich toe. Ik zie de huid over de rand van zijn eikel glijden, totdat die geheel ontbloot is. Ik breng mijn handen onder mijn bovenbenen en trek die in mijn richting. Daarna houd ik mijn vagina voor hem open, zodat hij rechtstreeks bij mij naar binnen kijken kan. Ik hoor hem kreunen van opperste opwinding. De aanblik geilt hem tot het uiterste op. Hij brengt zijn pik naar voren, tot zijn eikel mijn kutje raakt. “Oh lieverd, wat ben je lekker nat”, glundert Bram, terwijl hij centimeter na centimeter mijn vulva vult.

Eerst liggen we zo een tijdje omstrengeld in elkaars armen. In mijn kut voel ik de warmte van zijn stam. Tot aan de mond van mijn baarmoeder ben ik gevuld en dat voelt geweldig, Dan trekt Bram in een traag tempo terug tot hij bijna weer uit mij is, maar net voordat dat gebeurt glibbert zijn penis weer naar binnen. Zo diep, dat ik zijn ballen tegen mijn billen voel. Zo blijft Bram me penetreren, langzaam, gevoelig en liefdevol. Het wordt daardoor beneden zo gevoelig, dat ik mijn wilde verlangen eigenlijk nauwelijks meer tegenhouden kan. Ik leg mijn handen op zijn heupen en duw die krachtig van mij af en vervolgens in tegenovergestelde richting. Hij neukt me, maar eigenlijk doe ik dat alsof ik een dildo bedien. Van mij af en naar mij toe, steeds een stukje sneller trek en duw ik. Totdat Bram het tempo zelf verhoogt. Het eerst zo gevoelig penetreren gaat over in wild geram. Heerlijk, zo dierlijk, ongeremd en wild dat hij me neemt, neukt, naait. Kom op jongen, nog eens en nog eens en nog een keer. Mijn hele lijf schudt op en neer, mijn borsten dansen. Ondertussen wrijf ik over mijn clit, tik er met mijn vingers op, tot de piek van mijn genot zich aandient.

De samentrekkingen in mijn onderlichaam knijpen mij ongeremd naar een daverende climax. Ik kreun en steun, duw mijn kut nog eens tegen zijn lijf, tot hij zijn pik uit mij trekt, die op mijn buik richt en stralen zaad daar op laat landen. Hij gromt als een wild beest als sperma met enorme vaart zijn eikel uit schiet. Wat is het warm als het mijn huid raakt. Snakkend naar adem komt hij bij. Net als ikzelf. Zo eindigt wat teder en liefdevol begon in wilde, onstuimige seks. Wat heerlijk om te ervaren dat Bram tot beide in staat is. Dat smaakt naar meer. “Blijf maar liggen, ik haal wel even een handdoek uit de keuken”, helpt Bram mij. Terwijl ik wacht op zijn terugkomst moet ik denken aan Joost en Evelien. Nog een paar dagen en dan komen zij weer thuis, Ze moesten eens weten wat er zojuist in hun tuin is voorgevallen. Bram gelovend, zouden ze misschien nog wel mee willen doen ook.

Wordt vervolgd.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De tuin der lusten (Deel 4)

HomeILVY MagazineVerhalenDe tuin der lusten (Deel 4)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com