zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

De tuin der lusten (Deel 3)

De tuin der lusten (Deel 3)
D

In deel 2 droomde Marije over haar onderburen. Die hadden in haar nachtelijke voorstelling onstuimige seks beleefd. Het had haar beschaamd, maar toch ook een gevoel van verlangen gegeven. Zou Bram, de broer van Joost, nog reageren? Die laatste zou zijn jongere, knappe, familielid immers nog over haar, Marije, vertellen. Ze hoopte erop. Zijn foto had ze bewonderend bekeken en hem een lekker ding genoemd.

“Hé Bram”, we moeten toch eens praten. Er zit me iets niet lekker”, begin ik. Er is een tweetal weken voorbijgegaan. In die periode heeft Joost het nieuwe tuinhuisje afgetimmerd. Met een ruim uitstekend afdak, waar ik inmiddels de functie van begrepen heb. Er is een nieuwe tuinmeubelset, met een lange bank en stoelen, onder gezet. Joost en Evelien zijn daarna op vakantie gegaan en hebben mij gevraagd voor de plantjes te zorgen. “Als het mooi weer is, kun je gerust in onze tuin gaan zitten hoor, doe gewoon alsof je thuis bent”, zegt Evelien terwijl ze mij een sleutel van de woning overhandigt. Ondertussen heeft Bram de moed opgepakt om via WhatsApp contact met me op te nemen. Als ik genoeg vertrouwen in hem krijg, spreken we af om samen een terrasje te pakken. Dat wordt een groot succes. Ons gesprek loopt over van humor en serieuze zaken en leidt tot een vervolgdate en een grote hoeveelheid appjes over en weer. Een week later is er de eerste zoen. Voorzichtig en teder. Het wakkert mijn hartstocht aan. Maar ik merk niet dat er de, op dat vlak te verwachten, gretigheid bij Bram is. Hij noemt me wel een lekker ding, maar avances tot meer dan een kus maakt hij niet. Ik vraag me af wat er aan de hand kan zijn.

“Ik hou gewoon heel erg van seks. Goede seks, wel te verstaan. Maar als je me lekker ding noemt, vraag ik me af waarom jij niet het initiatief pakt”, vraag ik aan Bram. “Waarom doe jij dat dan niet?”, is het antwoord. Even slik ik. Natuurlijk, dat had ik kunnen doen. Of was ik zelf bang over te komen als te smachtend naar avontuur? “Maar je houdt toch wel van seks?”, reageert ik dan maar onverholen. “Oh absoluut”, is het geruststellende antwoord, “maar ik ben anders dan Joost. Hij en Evelien hebben een nogal open relatie en dat is nu precies wat ik niet wil. Natuurlijk wil ik hot and steamy, net als zij. Maar niet met andere mensen erbij, of in een club of op een feest. Dat ben ik niet. Ik wil je goed leren kennen en op seksgebied alles proberen wat er maar is, als het maar met zijn tweetjes is. Anders word ik jaloers. Niet dat er niks kan of mag, je hebt ook van die ziekelijk jaloerse types, dat ben ik niet. Maar ik ben iemand die liefde en seks het liefst samen ziet. Wild en uitputtend, ik ben er helemaal voor in, als teder en zacht ook kan. En dat laatste, dat kan ik niet in een avontuurtje”.

Ik slaap er een nachtje over. “Ben ik avontuurlijker op dat gebied?”, vraag ik me af. Toch heeft Bram ook gezegd voor van alles wel in te zijn. Maar dan meer in een privé situatie. Eigenlijk is dat best veelbelovend. Ik hoop alleen niet dat het nog veel langer duurt, voordat er wat gebeurt. Ik wil bemind worden. Zeker nu hij zegt dat hij me een lekker ding vindt, wil ik dat hij overal aan mij zit. En dat hij me opwindt. Maar eens zien wat de dag van morgen brengt. Die dag begint in elk geval zonovergoten. Ik heb besloten gebruik te maken van het aanbod van Evelien. Op mijn balkon zal het snoeiheet worden, in de tuin is het vast veel koeler in de schaduw van de bomen en het afdak van het nieuwe tuinhuisje. Ik hul me in mijn bikini en een slobberig T-shirt. Halverwege de middag besluit ik in het huis van Joost en Evelien de plantjes water te geven. Ik sluit de gordijnen als ik merk hoe warm het in de kamer wordt en loop vervolgens via de keuken naar de achterdeur. Als ik die open heb, ruik ik het gras, de bomen en de bloemen. Het is een heerlijk rustgevende omgeving, waar men aan de straatkant van de flat geen van weet heeft. Met een grote gieter besproei ik de planten en vlei me dan neer op de loungebank. Zo geniet ik midden in de stad van een heerlijke stilte en besluit tot het avondeten hier te blijven. Dan gaat ineens de bel. Als ik bij de houten voordeur sta kan ik door het kleine kijkraampje enkel bloemen zien. Ik open de deur. “Hoi, lekker ding”, hoor ik, “ik heb eens nagedacht. Je hebt gelijk, ik moet dat bloempje nu maar eens plukken”. Schaterlachend steekt hij de bos bloemen in mijn richting. Als de voordeur dichtklap omhels ik Bram. Het is zo fijn dat er iemand is die heeft nagedacht over wat ik heb gezegd. Wat lief om daarop terug te komen. En dan een bos bloemen te kopen. Dat hij toegeeft misschien iets te stellig te zijn geweest. Mijn gevoel voor hem wordt daar alleen maar sterker door. Ik pak een glas uit de keuken, vul dat met water en zet de bloemen erin.

Die middag kunnen we haast niet van elkaar afblijven. Als ik hem zie voel ik die warmte weer, en het verlangen om hem aan te raken, te kussen, hem in mij te hebben. Nu zal hij mijn bloem plukken, heeft hij gezegd. Beloofd! Ik lig onder de luifel, op de loungebank, met mijn hoofd in zijn schoot, op zijn bovenbenen. We genieten van de stilte. Lieve Bram streelt mijn haar. Was ik een kat dan had ik nu hoorbaar gespind, zeker nu hij een hand zijdezacht over mijn voorhoofd en wangen laat gaan. Zijn vingertop raakt mijn lippen. Een klein kusje laat ik op zijn vinger landen, waarna ik mijn tong uitsteek en begin te likken. Als ik zuig komt zijn vinger tussen mijn lippen terecht. Mijn lippen knellen er omheen, alsof ik pijp. Heerlijk suggestief laat ik een kreunend geluid horen, waardoor ik weten laat dat hij vooral door moet gaan.

Als ik loslaat glijdt zijn hand als vanzelf naar onderen, richting het bovenstukje van mijn bikini. Die vindt zijn weg tot onder de stof en houdt mijn ene borst in al zijn volheid vast. Zijn duim en vingertoppen knijpen er voorzichtig in. “Mmmm, lekker,” hoor ik Bram’s goedkeurende commentaar, “ze voelen zacht en toch stevig, jammie”. Dat hij er nog niet genoeg van heeft laat hij merken door hetzelfde met mijn andere borst te doen. Dat ik bij een borst vol wordt vastgepakt, hij weet niet dat ik dat een heftig opwindend gevoel vind, als ik word geliefkoosd. “Ga je even omhoog?”, hoor ik hem vragen. Hij pakt de kussens van de stoelen af en legt die onder mijn hoofd. Zelf gaat hij voor de bank op zijn knieën zitten. Nu schuift hij de bikinistof van mijn borsten opzij, pakt ze met twee handen vast en begint ze de masseren. Dan knijpt hij er weer in, teder maar toch beslist, waardoor mijn tepels de lucht in steken. Hij hapt toe en kust mijn tepels met zoveel gevoel, dat ze stijf omhoog gaan staan. Plagend flitst hij zijn tong tegen ze aan. Het kriebelt ontzettend, maar net als ik “hou op” wil lachen likt hij om de knoppen heen, iets dat dan weer zo sensueel aanvoelt dat ik geen vin meer verroer. Enkel omdat ik lig te genieten. Dit is een tuin der lusten, zoveel is zeker…

Wordt vervolgd.

Jan.

je hebt op ilvy.com gelezen:

De tuin der lusten (Deel 3)

HomeILVY MagazineVerhalenDe tuin der lusten (Deel 3)

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com