De toys van mei 2021

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Dicky Soap

We beginnen dit maandoverzicht met iets leuks! Deze Dicky Soap is weer eens wat anders voor aan je wastafel. Nu we met z’n allen wat vaker onze handen moeten wassen, kan je het maar beter leuk maken. Ik hou echt van dit soort kleine grappige dingetjes!


NIET te gebruiken als seksspeeltje weliswaar!

Hot Octopuss Curve G-spot

Hot Octopuss is een Brits merk, dat vooral gekend is met hun speeltjes voor de penis. Maar zo heel af en toe maken ze ook eens iets voor de vagina. De Kurve G-spot vibrator is uiteraard, je raad het al, gemaakt voor de vagina.

Het lijkt op het eerste zicht een heel gewoon speeltje, maar de bocht die de Kurve maakt, is echt ideaal om de G-spot mee te stimuleren. Je brengt het speeltje in, zo’n 5cm in de vagina (dit verschilt natuurlijk van lichaam tot lichaam) en zet lichtjes druk richting je buikwand. De kromming van de Kurve zorgt ervoor dat dat makkelijk gaat en je een soort van hefboom-effect kunt creëren.

Daarnaast heeft de Hot Octopuss Kurve ook nog eens 2 motoren: een motor in de kop van het speeltje en een motor in de schacht. Deze 2 motoren samen, met elk een ander vibratie-ritme of patroon, kunnen echt voor een heel wonderlijk gevoel zorgen.

Bulge Soft Packer Penis

Dit is een penis, gemaakt van silicone. Het is een zacht model en dus niet geschikt voor penetratie. Waarvoor dient het dan wel? Het is een “packer penis”, zoals de naam al aangaf en is speciaal ontworpen voor transgenders. De platte kant zit aangenaam tegen je lichaam en de penis past prima in je onderbroek. Zo creëer je die zachte bobbel in je broek.

Lora DiCarlo Tilt, Drift en Sway

Lora DiCarlo is zo stilaan de markt aan het veroveren. Ze kwamen een tijdje geleden eindelijk naar Europa met hun Osé, een toy die een grote prijs won op een prestigieuze beurs voor robotica. Bijzondere speeltjes dus!

Nu komt het merk met drie nieuwe speeltjes. De Tilt is een speeltje dat je in de vagina of de anus kunt gebruiken. De vibrator is daardoor geschikt om de G-spot te stimuleren, maar net zo goed ideaal voor de P-spot (het plekje in de anus bij mensen met een penis). Vrij uniek eigenlijk, dat een speeltje geschikt is voor beide. Daarnaast kan je de Tilt ook opwarmen. En niet zomaar een beetje, zoals bij veel andere toys, echt heerlijk warm.

Ook de Drift en Sway kun je opwarmen.
De Drift is een G-spot stimulator met vibratie. In de kop zit een verdikking die ideaal is om de G-spot mee te stimuleren, maar die ook erg fijn kan zijn tegen je clitoris of om bijvoorbeeld je tepels mee te stimuleren.
En de Sway is eigenlijk gewoon een combinatie van de twee andere speeltjes: de kromming met het dikkere kopje van de Drift aan de ene kant en de bocht van de Tilt die ook echt ideaal is voor de prostaat aan de andere kant.

5-delige Siliconen Dilator Set

Ik vind het best bijzonder dat dit soort dilators tegenwoordig steeds makkelijker te verkrijgen zijn. Een dilator is een erg smalle en vaak kleine dildo, die vaak gebruikt wordt om te helpen bij vaginisme.

Vaginisme is iets waar veel mensen met een vagina mee te maken krijgen, maar waar nog steeds veel te weinig over gepraat wordt. Het is het ongecontroleerd samentrekken van de bekkenbodemspieren: je spant de spieren rondom je vagina zo hard op dat er niets meer in kan, zelfs geen vinger of een tampon. Vaginisme kan psychologisch zijn, maar ook een fysieke oorzaak hebben. Niet makkelijk om je lichaam te laten wennen aan het inbrengen van “iets” dus.

Een dilator set als deze is dus gemaakt om, van klein naar groot, je lichaam te laten wennen aan penetratie. En met penetratie bedoel ik dus niet specifiek “penis in vagina”, maar algemeen het inbrengen van iets in je lichaam.

Womanizer Premium Eco

Nieuw van Womanizer is de Premium Eco! Een luchtdrukspeeltje, gemaakt van een soort biologische plastiek: biolene. Het materiaal is gemaakt met enkel biologische producten, maar is ook makkelijk uit elkaar te halen om te recycleren en biolene is ook makkelijker afbreekbaar.

Naast ecologisch is deze Premium Eco ook nog is heel mooi én ook echt heel goed! Een perfecte toy dus, als je ook graag rekening houdt met de natuur. “Nature can be orgasmic”, zoals ze zelf zo mooi zeggen!

Perifit

De Peritif is een toy om je bekkenbodemspieren mee te trainen. Te verstevigen, maar eigenlijk vooral: ze beter leren kennen en er meer controle over krijgen. Getrainde bekkenbodemspieren zorgt er voor dat je meer controle krijgt over je lichaam, maar het maakt je orgasmes ook intenser en kan je partner en jezelf meer genot bezorgen.

De Perifit werkt met een leuke app, waar je zotte spelletjes mee kan spelen. Knijpen en lossen om bijvoorbeeld dingen af te schieten enzo! Als je daarvan houdt, kan de Perifit echt geweldig zijn! Voor de rustigere mensen zijn er uiteraard ook andere soorten oefeningen.