maandag 16 mei 2022
No menu items!
No menu items!

De toys van juni 2021

De toys van juni 2021
D

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Rianne S First Vibe Kit

Als je een complete beginner bent in de wereld van de seksspeeltjes en je wil graag iets uitproberen, dan kan de keuze echt overweldigend zijn. Uiteraard kan je proberen om meteen bij hét top-speeltje voor jouw lichaam uit te komen, maar de kans dat dat lukt is uiteraard eerder klein. Daarom kan het leuk zijn om voor een basis-pakketje te kiezen. En zo zijn er, gek genoeg, eigenlijk weinig op de markt!

Rianne S brengt daar verandering in met deze leuke “First Vibe Kit”. Je krijgt een “Bullet-vibrator” (een speeltje in de vorm van een kogel, vandaar de naam) met 10 snelheden, een kleine buttplug en vaginale geisha balletjes met 2 gewichtjes. Met deze 3 speeltjes kan je gaan spelen en experimenteren. Ze zijn goed voor veel lichamen: je kan er clitorissen, vasginas, anussen, bekkenbodemspieren, tepels,… mee stimuleren. Bovendien is alles, typisch Rianne S, ook nog eens verpakt in een super mooi tasje!

Tenga Aero

Tenga is een Japans merk dat speeltjes maakt die specifiek gericht zijn op de penis. Het gaat hier meestal over echte masturbators, in de volksmond ook wel eens “Pocketpussy” genoemd. Alleen zien hun speeltjes er atypisch uit, als je aan dat soort masturbators denkt: geen fake uitziende vaginas, maar wel echte design exemplaren!

De Tenga Aero is hun laatste hoogstandje en ik kan je verzekeren: hij is alvast goedgekeurd door meerdere testers. Het is een harder omhulsel met daarin een zachte sleeve (die er uit kan, wat echt makkelijk is om te reinigen. Het omhulsel bestaat eigenlijk uit 2 delen, die je los van elkaar kunt draaien. En met die draaibeweging kan je de zuigkracht van de Aero aanpassen.

Dat lijkt niet veel bijzonder, maar het is echt revolutionair. Niet iedereen heeft graag dezelfde strak-strakheid. Veel is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, maar ook de grote en dikte van de penis heeft hier uiteraard invloed op. Tenga heeft het dus echt super goed gezien om een masturbator te ontwikkelen die perfect kan zijn voor heel veel verschillende lichamen!

Crave Vesper

Heb je een ondeugend kantje en laat je dat graag subtiel zien aan je partner (of aan eender wie? De Crave Vesper is echt ideaal hiervoor! Het is een prachtig juweel, maar tegelijkertijd ook een krachtige bullet vibrator. Stijlvol en passend bij al je outfits, neem je vanaf nu je favoriete speeltje overal mee naartoe!

Je kan kiezen uit een zilveren, gouden of rose gouden variant!

Devil Tail

De schattige staartjes met anaalplug kende je vermoedelijk al. Maar wist je dat er heel wat variaties zijn hierop? Hou je van wat rolplay? Dan is deze Devil Tail misschien wel iets voor jou.

De buttplug breng je anaal in (met heel wat glijmiddel, uiteraard), waarna je dus een prachtige lange (1m!) duivelse staart hebt. De hoorntjes maken dit setje echt compleet. 

Booty Poppers

Dit setje bestaat uit 3 anaal plugs, telkens een stapje groter. Ideaal om te beginnen, maar ook als je al wat ervaring hebt en graag wil verder wil experimenteren. De plugs zijn perfect gevormd om makkelijk in te brengen, maar ook om de prostaat beter te kunnen stimuleren. Want ja, prostaat-stimulatie is echt een ding, heb ik me laten vertellen.

De platte onderkant past aangenaam tussen je billen, waardoor je de plug kan dragen tijdens het vrijen, maar bijvoorbeeld ook als leuke voorbereiding doorheen de dag. Een ideale set dus!

Addiction – Party Marty Confetti Dildo

Wat is dit een mooie dildo! Jep, het oog wil natuurlijk ook wat. Deze Addiction Party Marty is gemaakt van silicone en dus lichaamsveilig. Dankzij de zuignap kan je het speeltje eender waar bevestigen en past het ook prima in een harnas. Met 19cm is de dildo aan de normale kant, maar let op, toch ook zeker niet klein!

De ribbel van de eikel is goed voelbaar en dat is erg aangenaam. Kom je niet makkelijk vaginaal klaar? Je bent zéker niet de enige! Probeer deze dildo vaginaal uit terwijl je je clitoris stimuleert met vingers of een vibrator. Plezier gegarandeerd!
Je kan deze dildo ook anaal gebruiken, maar dat is wel eerder voor iets gevorderdere anaal-spelers.

PheroMen Eau de Toilette Met Feromonen

Een parfum met feromonen, zoals deze PheroMen Eau de Toilette, werkt dat eigenlijk? Wel, over feromonen weten we eigenlijk over het algemeen nog te weinig. Dieren gebruiken feromonen om een partner van het andere geslacht aan te trekken, maar voor mensen weten ze eigenlijk nog niet of dit werkt. Het korte antwoord op deze vraag is dus redelijk eenvoudig: nee, dit werkt niet. Of er is toch zeker niet bewezen dat dit zou kunnen werken.

Maar natuurlijk werk een goeie geur voor veel mensen wel. Daar hoeven helemaal geen feromonen bij te zijn. Als jij vindt dat iemand echt lekker ruikt, dan wordt die persoon automatisch een beetje aantrekkelijk. Uiteraard werkt dit ook voor iedereen een beetje anders. De ene persoon voelt zich seksueel aangetrokken tot het ene, de andere tot iets helemaal anders.

Dus nee, het werkt vermoedelijk niet bij iedere vrouw. Maar het kan gerust werken bij sommigen!

je hebt op ilvy.com gelezen:

De toys van juni 2021

HomeILVY MagazineRecensieDe toys van juni 2021

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com