De toys van januari 2021

What’s new pussycat!?
Iedere maand krijg je van mij een overzichtje van de nieuwste speeltjes.
Wat is nieuw en helemaal hot en wil je absoluut hebben? En wat laat je beter links liggen?

Volledige reviews kan je lezen op mijn website misspoppie.be.

Doxy Die Cast R3 Wand in zwart

Doxy is één van de bekendste merken als we het over Wand vibrators hebben. De vibraties van de Doxy speeltjes zijn heel erg krachtig en super diep. Je kan er echt een heerlijke massage mee geven, want de vibraties dringen diep door in je spieren. Wist je dat Wand Vibrators daarvoor oorspronkelijk ontwikkeld werden? Uiteraard ontdekten gebruikers al snel dat ze ook voor andere dingen leuk waren dan een nek-massage!

De Doxy Die Cast 3R was al beschikbaar in het blinkend donker blauw, maar is er nu ook in het mat zwart. De toy is oplaadbaar, maar verliest daardoor niet aan kracht. Full Power!

Lovense Ferri Panty Vibe

De Panty Vibes die je met een App kunt bedienen zijn heel erg populair! In plaats van de vroegere vibrerende onderbroekjes (one size fits all enzo), heb je nu heel wat speeltjes die je gewoon in je eigen onderbroek kunt verbergen. We-vibe zette de trend met het magneetje en heel wat merken volgen. Zo ook Lovense!

En hoewel je je kan afvragen of er echt nog meer keuze moet zijn van bijna dezelfde speeltjes, kan ik in dit geval zeggen: ja! Lovense is een gekend merk als het op App-gestuurde speeltjes aankomt. De App is zeer stabiel en heel handig in gebruik. Ze laat zelfs toe om meerdere speeltjes van hun merk tegelijkertijd te besturen. Daarnaast denkt Lovense grondig na over de vormgeving van de speeltjes: ze zijn echt ontworpen om verschillende plekjes op de juiste manier te stimuleren.

In het geval van deze Ferri, stimuleer je dus de clitoris. Je zet het speeltje op de juiste plaats in je onderbroek (zodat het je raakt zoals jij wil) en klikt het magneetje aan de andere kant op je onderbroek, zodat de Ferri op de juiste plaats blijft zitten.

Satisfyer menstrual cups

Horen menstruatiecups thuis tussen de seksspeeltjes? Ja, naar mijn gevoel absoluut wel! We hebben het er algemeen weinig over, over ongesteld zijn, maar het is iets wat voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven uitmaakt. Want in de meeste gevallen zijn we één keer per maand een paar dagen ongesteld. En dat is best veel. Het is vaak ook een periode waarin we ons wat minder goed voelen. En waarom zou je er dan niet alles aan doen om het jezelf en je lichaam wat comfortabeler te maken?

Een menstruatiecupje vouw je dicht en breng je in in de vagina. Het vangt het bloed op en dat kan je dan doorspoelen door het toilet of reinigen in de douche. De voordelen aan het gebruik van cupjes zijn redelijk eindeloos, maar ik som er graag enkele op: je kan het makkelijk een 8-tal uur kunt dragen, je kan ermee slapen en sporten, je vagina voelt niet geïrriteerd aan na een paar dagen, je kan ze een dag voor en na je regels gebruiken voor de zekerheid, …

Satisfyer komt met 3 verschillende modellen met vooral een verschil aan de onderkant van het cupje. De “Feel Comfident” variant ziet er voor mij het best uit. Je koopt de cupjes per 2, zodat je altijd een proper cupje bij hebt!

Panthra reeks

Een hele reeks van speeltjes, allemaal in hetzelfde design? Het heeft iets, vind ik! Bovendien hebben luipaard-motiefjes me altijd wel al aangesproken. De Panthra reeks bestaat uit heel uiteenlopende speeltjes, gaande van een Bullet vibrator, een vibrerend eitje, een Wand Vibrator tot een heel pakket met bondage-speeltjes. Of de kwaliteit goed is, kan ik jammer genoeg niet zeggen, maar de looks zijn alvast prima! Ik heb meteen zin om de hele reeks te verzamelen!

Satisfyer Luchtdruk Vibrator

“Laten we anders gewoon ineens 10 verschillende luchtdrukspeeltjes op de markt brengen!”
Het moet zo iets zijn wat er besproken is in de ontwerp-ruimte van Satisfyer. Want gek genoeg blijven ze maar komen met nieuwe modellen. Wil je recht of liever krom? Een speeltjes dat je ook nog eens kan inbrengen? Met vibraties of zonder? Besturen met een App? Ja, ze hebben het allemaal!

Waar let je nu op als je een model wil kiezen?
Kijk even naar de prijs: de beste modellen van Satisfyer kosten rond de €50. Dan krijg je naar mijn gevoel het meest “waar voor je geld”. Deze speeltjes hebben zo goed als allemaal luchtdrukstimulatie, maar ook vibraties.
Dan kijk je best ook even naar het “tuutje” van het speeltje. Heb je een redelijk grote clitoris? Kies dan best een model met een ruimer gaatje. Dat doe je best ook als je clitoris eerder aan de gevoelige kant is.
En een gebogen model is makkelijker om vast te houden en de knopjes te bedienen dan een recht.

Veel plezier met de keuzestress! 😉

Sinner Metalen toys

Speeltjes van metaal zijn heel erg in. Dat komt vooral door de erg bekende (en geweldige!) Njoy Pure Wand. Nadeel aan die Njoy Pure Wand is dat het speeltje eerder aan de dure kant is, en dus spelen heel wat merken graag in op de markt die liever wat goedkoper koopt. Zo dus ook het merk “Sinner”. Ze maken speeltjes van Nikkelvrij Metaal.

Uiteraard is het letterlijk kopiëren van het werk van anderen in eerste instantie niet zo heel mooi, maar daarnaast wil ik ook graag even waarschuwen voor dit soort copy cats. Het materiaal van goedkopere speeltjes is in de meeste gevallen ook goedkoop. En dat voel je en zie je! Ik heb thuis zelf zo’n Sinner liggen en merkte op dat er kleine zwarte plekjes in het metaal zitten: het lijkt een beetje of dat het metaal afgaat. En nee, dat wil je liever niet inwendig gebruiken. Laat je dus beter niet verleiden tot een goedkopere variant!

Slow Sex Bijoux Indiscrets

Een reeks die aanraad om wat trager aan te doen en te genieten van je seksualiteit? Dat is de Slow Sex reeks van het Spaanse merk Bijoux Indiscrets. Ze hebben aan alles gedacht: een gel om te vingeren, een gel om anaal makkelijker te laten verlopen, een warme massage-olie en zelfs een lichaamsparfum in stick-vorm en een droge glinsterende body-oil.

De hele reeks ruikt naar kokos. Zelf vind ik het heel leuk om een geur te linken aan mijn seksualiteit. Zo kan je meteen de sfeer zetten door wat parfum te verspreiden.

Taliz Vibrerende buttplug met staart

Altijd al eens een staart willen hebben? Het kan! Met de vibrerende buttplug-staarten van Taliz.
Breng de ButtPlug anaal in en hop: je hebt een lange staart. Je kan kiezen uit verschillende modellen: vossenstaarten of toch liever een panter-staart? Sommige van de staarten kunnen zelfs echt bewegen. Zo kan je er vrolijk op los kwispelen.

Of het echt iets toevoegt buiten het dierlijke aspect (en de humor). De plug op zich ziet er behoorlijk uit en de vibratie kan echt helpen om te genieten van anale stimulans. Bovendien is de plug bestuurbaar met een afstandsbediening, wat echt heel erg handig is.

Ultraviolet Reiniger (Easytoys)

Je speeltjes reinigen. Het is best wel een ding en ik krijg er veel vragen over.

Met wat water en een milde zeep of toy cleaner zit je over het algemeen helemaal goed, maar als je de bacteriën echt dood wil hebben, is een UV-reiniger echt een hele handige tool.

Je reinigt dus eerst je speeltje op de normale manier, met water en een toy cleaner (of gewoon met water) en daarna leg je het een paar minuten in de Ultraviolet Reiniger. Je ziet het niet, maar de reiniger dood de bacteriën.

Ik gebruik de mijne zelf echt heel regelmatig. En vooral voor mijn menstruatiecups is het echt een aanrader. Het hoeven trouwens geen intieme producten te zijn, die je er in legt: je kan er ook perfect je sleutels of je gsm mee ontsmetten!

Related