zaterdag 25 juni 2022
No menu items!
No menu items!

Orgasme door soloseks met vibrator of door een partner?

Orgasme door soloseks met vibrator of door een partner?
O

Wat vind jij fijner? Een orgasme wanneer je alleen op je bed ligt (of misschien wel met een partner) met behulp van een vibrator, of een orgasme als gevolg van een vrijpartij met je partner zonder hulpmiddelen… Er zijn vrouwen die alleen maar klaar kunnen komen tijdens soloseks en niet met een partner. Er zijn twee belangrijke aspecten die hieraan kunnen bijdragen, namelijk dat er adequate stimulatie nodig is om tot een orgasme te kunnen komen (raakt jouw bedpartner je wel aan op een manier en op de plekjes die voor jou opwindend en lekker zijn?) en dat je hoofd mee moet werken. Je hoofd, dan wel je hersenen, is je belangrijkste seksorgaan, en heeft voor heel veel vrouwen (en ook mannen) een remmende invloed op het krijgen van een orgasme. Tijdens de soloseks lijkt het makkelijker om te kunnen voldaan aan deze twee aspecten, dan wanneer je met een partner bent.

De vraag die hierover kwam was: is het hetzelfde om klaar te komen met behulp van een vibrator tijdens soloseks, als wanneer je klaar komt tijdens een vrijpartij met een partner?

Bekijk de video voor het antwoord!

je hebt op ilvy.com gelezen:

Orgasme door soloseks met vibrator of door een partner?

HomeILVY MagazineOrgasme door soloseks met vibrator of door een partner?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com