maandag 16 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Erotisch uitgaan: Veilig flirten en dansen in latex.

Erotisch uitgaan: Veilig flirten en dansen in latex.
E

‘Gruwelijk spannend’ vindt Linde (43) het als ze zich de eerste keer laat meetronen naar een seksfeest. Ze denkt als toeschouwer de kat uit de boom te kunnen kijken, maar voordat ze het zich realiseert, is ze enthousiast deelnemer.   

‘Onder het mom van: je weet niet wat het is totdat je het hebt geprobeerd, besluit ik om samen met vrienden naar een kinky feest te gaan. Maar toen ik de beslissing nam, klonk ik stoerder dan ik me voelde. Ik vind het gruwelijk spannend. Een vriendin heeft ruimschoots ervaring opgedaan in wat zij ‘de extravagante wereld van de seks’, noemt. Ze vertelt over swingersclubs en thuisfeestjes met andere stellen, waar veel wordt gesekst. Ze gaat geregeld met haar partner en vrienden naar zo’n feestje en had mij al eerder gevraagd om mee te gaan. Deze keer lukt het me niet om te weigeren. Ik geef ‘te spannend’ als excuus op,  maar dat hoort erbij, verzekert ze me. Zij is zelf ook altijd nerveus in de aanloop naar een feest.

Latex jurkjes en catsuits

Net als bij andere feestjes ben ik weken van tevoren bezig met de vraag wat te dragen. In plaats van kiezen tussen een mooie jurk of een gave broek, troont mijn vriendin me mee naar een zaak waar latex jurkjes en catsuits worden verkocht. Nadat ik mijn keus heb gemaakt, doe ik een poging een mooi lingeriesetje uit te zoeken, maar krijg al snel te horen dat het veel makkelijker is om geen ondergoed te dragen onder de strakke jurk die ik heb uitgekozen. Dat zou er mooier uitzien en bovendien moet lingerie toch weer worden uitgetrokken, later op de avond. ‘Hoezo gaat mijn ondergoed uit?’, roep ik vertwijfeld. ‘Ik ben echt niet van plan iets te doen!’ Ik wil hooguit, als een soort vlieg op het plafond, kijken wat ánderen zoal doen op zo’n feest.’

 ‘Vooraf ben ik nerveus: ik wil hooguit kijken wat anderen doen op zo’n feest’

De ergste zenuwen onderdrukken

Op de bewuste bereiden we ons met zijn zessen voor en eten we samen. We zijn met twee stellen, een goede vriend die alleen is en ik, ook alleen. Ik overstelp mijn vriendin met allerlei vragen: ‘Kan de doorbitch je echt weigeren?’, ‘Móet je seks hebben?’, ‘Is iedereen onder invloed van drugs?’, ‘Waar laat ik mijn geld in dit jurkje?’, ‘Blijven jullie wel in de buurt?’. Grinnikend probeert ze me gerust te stellen. Na een wijntje kan ik de ergste zenuwen wat onderdrukken. Ik besluit niet te veel te eten, mijn jurkje biedt geen ruimte aan een bolle buik. Strak in het latex, mijn haar omhoog in een staart zie ik er onwijs sexy uit, oordeel ik goedkeurend als ik voor de spiegel sta. Ik ben zowaar onder de indruk van mezelf.

Gezellig handtastelijk

Als we de locatie van het feest naderen, merk ik dat de vrienden met wie ik achterin de auto zit ook wat onrustig worden. Ik ben dus niet de enige. Om alvast in de stemming te komen bieden ze mij een pilletje aan. Ik vraag me af hoe dat zou combineren met de overdosis gillende stresshormonen in mijn lijf, daarom sla ik het af. Lopend naar de deur worden we, waarschijnlijk om elkaar gerust te stellen, allemaal ineens gezellig handtastelijk. Nadat onze tassen zijn gecontroleerd, mogen we naar binnen.

‘Langzaam bekruipt me een gevoel van opwinding. Ik wil opgaan in de muziek, iemand aanraken’

Gepaste outfit

Ik heb geen idee wat ik kan verwachten, maar een winkel met kleding bij de ingang was niet in mijn gedachten opgekomen. Als je geen gepaste outfit hebt, kun je die blijkbaar bij de deur nog kopen. Bij een enorme rij kluisjes staan mensen zich om te kleden. Lange jassen en sportieve schoenen worden verruild voor torenhoge hakken en niets verhullende lapjes latex. Kennelijk komen hier allemaal normale mensen met normale jassen en schoenen die zich, net als ik, speciaal voor dit evenement omkleden. Die conclusie werkt ontspannend.

Een gevoel van opwinding

Voorbij de kluisjes komen we in een enorme hal die opgedeeld is in verschillende ruimtes. Afgezien van de sensuele act op het podium en de kleding van de gasten, lijkt de grootste ruimte op een willekeurige feestzaal. Mensen dansen, drinken wat en praten wat. Ik geniet van de blikken van mannen en vrouwen: ik realiseer me dat ook zij die krachtige vrouw zien die ik eerder in de spiegel zag. Als ik sta te dansen, komt er een aantrekkelijk stel op me af. Ze complimenteren me en lopen weer door. Wow. Langzaam bekruipt me een gevoel van opwinding. Ik wil opgaan in de muziek, iemand aanraken, opgaan in een ander. Lang niet iedereen is even mooi, maar je ziet dat mensen gemakkelijk contact leggen en elkaar aandacht schenken. Terwijl ik de ruimtes verken, ontdek ik dat er afgeschermde hoekjes zijn waar ik in het halfduister de contouren van vrijende stelletjes ontwaar.

‘Aan het eind van de avond ben ik inderdaad blij dat ik geen ondergoed draag’

Dansend en flirtend

Ik geniet van alle complimenten en belangstelling, maar vooral ook van de aandacht die ik anderen geef. Dansend en flirtend vliegt de tijd, terwijl ik had verwacht dat de avond voorbij zou kruipen terwijl ik toekijk hoe anderen zich amuseren. Maar ik voel me prettig en veilig – en ben inderdaad aan het eind van de avond blij dat ik geen ondergoed draag. Reuzehandig, als je wat meer wilt met een zeer opwindende man dan alleen maar flirten… Ik weet niet of ik vaker naar dit soort feestjes zal gaan. Ik ben er nog niet over uit of het bij mijn beroep past: ik ben tandarts en zou hier zomaar een patiënt kunnen tegenkomen. Maar het is geweldig om dit een keer te ervaren. Ik kan het iedereen aanbevelen!

In verband met privacy is de naam Linde gefingeerd

je hebt op ilvy.com gelezen:

Erotisch uitgaan: Veilig flirten en dansen in latex.

HomeILVY MagazineErotisch uitgaan: Veilig flirten en dansen in latex.

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com