Getest: de Textured Dong

Seksspeeltjes zien er vaak mooier uit dan dat ze functioneel zijn. Wanneer we de kans krijgen test het testpanel van ilvy de mooiste producten om erachter te komen welke niet mogen ontbreken aan jouw collectie. Ditmaal testen we de Textured Dong van Easytoys, een dildo met nopjes.

Een textured dong, een wat? Het product werd gelukkig  geleverd in een vrij neutrale doos, waarbij het product zelf grotendeels zichtbaar was. Gauw uitpakken om het hele product te zien en natuurlijk te voelen. De dildo heeft een mooi formaat en voelt lekker zacht aan. Ook de kleur, zwart, vind ik leuk. De ene kant van de dildo is glad terwijl de andere kant van kleine nopjes is voorzien. Het midden is smal en lekker flexibel.

Op de verpakking staan nog wel wat aanwijzingen, dat deze dildo zowel voor anaal als vaginaal geschikt is, maar dat is ook wel duidelijk. Het enige dat ik echt belangrijk vindt om te lezen is welke glijmiddelen er bij de dildo gebruikt mogen worden en hoe je hem het beste kan reinigen. Ook dat word duidelijk aangegeven.

Getest: de Textured Dong
Getest: de Textured Dong

En dan uitproberen….

Met mijn partner heb ik de dildo vaginaal ingebracht, met de nopjes, nadat we hiermee eerst de clitoris extra gestimuleerd hadden. De nopjes waren prettig, niet vervelend, voelbaar voor zowel mijn partner als mijzelf, en zorgde zo voor meer genot. Nadeel vonden we toch het smalle, flexibele midden. Hierdoor was het wat lastiger om de dildo op zijn plek te laten zitten. Daar wij beiden niet zo voor anale seks zijn hebben we dit niet samen uitgeprobeerd.

Uiteraard heb ik de dildo ook alleen uitgeprobeerd en ook dan vind ik het een prettige dildo om te gebruiken. Ik vind de kant met nopjes erg prettig om de clitoris te stimuleren en om vaginaal in te brengen. Nadeel blijft toch wel een beetje het flexibele middenstuk, met name bij het inbrengen. Maar ondanks dat verhoogd het het genot van de zelfbevrediging. Ook is het mogelijk om de dildo tegelijk anaal en vaginaal in te brengen. Door de dildo de ene of de andere kant op te buigen maak je of het gladde of het noppen gedeelte net iets langer.

Al met al vind ik het een zeer prettige dildo in gebruik en zou ik het anderen zeker aan raden.

Ook genieten van deze zeer prettige dildo? Bestel hem dan snel via Easytoys.nl.

Related