woensdag 6 juli 2022
No menu items!
No menu items!

Nieuwsgierig naar een erotisch feestje?

Een van de meest waardevolle regels op zo’n feest is respect. Heb respect voor een ander en ga niemands grenzen over.

Nieuwsgierig naar een erotisch feestje?
N

De maand februari is de maand van de liefde, met overal erotische Valentijn feestjes. Om mij heen hoor ik overal stellen die wel wat nieuwsgierig zijn. Ze lijken te willen weten hoe zo’n feestje is, maar ze durven er niet naar toe te gaan. Zonde eigenlijk, want waarom zou je je eigen nieuwsgierigheid niet eens belonen.

Er zijn allerlei vooroordelen over erotische feestjes. Zo zouden ze voor swingers zijn, draait het er enkel om seks en is het een massa feest van naakte of in leer geklede mensen. Geen van deze punten kan volledig ontkend worden. Er zijn namelijk stellen die swingen die het ook leuk vinden om naar dit soort feesten te gaan en voor sommige mensen draait het wel degelijk voornamelijk om de seks, maar dat hoeft helemaal niet. En wat betreft de kleding: je hoeft er niet aan te komen in je nieuwe coltrui en je comfortabele Nikes. Je zal er eerder schaars geklede mannen en vrouwen tegenkomen die afhankelijk van het soort erotische feest in het leer gehuld kunnen zijn. Maar de diversiteit en kwaliteit van de feestjes is zo groot, dat het niet mogelijk is om ze allemaal over 1 erotische kam te scheren.

De nieuwsgierigheid die veel stellen of singles ervaren vertaalt zich vaker niet dan wel in het bezoeken van zo’n feest. En dat is zo zonde! Zeker als het een gezonde nieuwsgierigheid is. Naast dat ik een ontzettende voorstander van nieuwsgierigheid ben (dat zal in andere teksten snel genoeg duidelijk worden), ben ik een voorstander van je eigen seksualiteit durven ontdekken. Die ontdekkingsreis kan zich op allerlei fronten ontplooien: samen, in je eentje, op je slaapkamer, in de auto, maar ook op zo’n feestje.

Denk je naar een feestje te moeten omdat je partner dit wil en het een reddingsmiddel is voor je relatie, dan vraag ik me af of dat de goede basis is om zo’n avond te beleven. Maar is het iets wat bij jullie beide prikkelt en willen jullie het vanuit een veilige en vertrouwde relatie eens ervaren, kijk dan eens of er een erotisch feest is dat jullie aandacht trekt. Er is voor ieder wat wils. En onthoudt: jij en je partner zijn daar samen.

Een van de meest waardevolle regels op zo’n feest is respect. Heb respect voor een ander en ga niemands grenzen over. Zie zo’n feest eens als een ontzettend erotisch avond voor jou en je geliefde, en vergeet de anderen die er ook zijn.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Nieuwsgierig naar een erotisch feestje?

HomeILVY MagazineAchtergrondNieuwsgierig naar een erotisch feestje?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com