maandag 16 mei 2022
No menu items!
No menu items!

Seks in de auto? Lekker niet!

Seks in de auto? Lekker niet!
S

Het ziet er altijd zo heerlijk romantisch en spontaan uit: vrijpartijen in auto’s. Beslagen ramen, handen die hun sporen van genot achterlaten op de ruiten. Stomende seks met schitterende uitzichten bovenop een heuvel. Dat is toch het echte leven? Nou, lekker niet!

Zes redenen waarom seksen in auto’s in werkelijkheid helemaal niet zo lekker is:

 1. Toet! Voordat je het weet trek je de aandacht van iedereen in de omgeving als jouw ellenboog of bil per ongeluk op het stuur belandt en de toeter indrukt. Oeps. Mócht je betrapt worden door de politie staat je trouwens ook een aardige boete te wachten.
 2. De versnellingspook. Dit onhandige, uitpuilende ding zit altijd in de weg en heeft de neiging plekjes op te zoeken die absoluut niet voor de pook bestemd zijn. Hetzelfde geldt voor de houders van veiligheidsgordels.

   

  ‘Vergeet alleen niet dat als het écht mooi weer is, jouw motorkap vooral fungeert
  als een bakplaat. Over loeihete seks gesproken!’

 3. Als je het uitzicht echt belangrijk vindt: zet dan bovenop die heuvel in ieder geval de handrem erop. Pas er wel op dat je de handrem niet per ongeluk omlaag duwt tijdens jullie heftige vrijpartij – dan gaat de sfeer ineens snel bergafwaarts.
 4. Wat je zéker niet moet doen is in een rijdende auto coïtus plegen, of hand en spandiensten verlenen. Dit is om voordehand liggende redenen ietwat gevaarlijk: de bestuurder kan zijn aandacht niet goed bij het rijden houden en het risico bestaat dat de auto gaat slingeren. Oh ja: en mensen kunnen natuurlijk gewoon naar binnen kijken – al is dat voor sommige mensen ongetwijfeld de charme.

   

  ‘Feit blijft dat zelfs de meest soepele mensen nog kampen met ruimtegebrek’

 5. Wat ook nog een optie is, is de daad verrichten óp de auto. Op de motorkap bijvoorbeeld. Het voordeel hiervan is dat je lekker de ruimte hebt, maar het nadeel is natuurlijk dat je flink in de kijkerd staat en je dus wel een heel stil plekje moet vinden. Vergeet alleen niet dat als het écht mooi weer is, jouw motorkap vooral fungeert als een bakplaat. Over loeihete seks gesproken!
 6. Er is nou eenmaal erg weinig ruimte en comfort in een auto. Je kunt de achterbank proberen of de stoelen zo ver mogelijk naar achteren klappen, maar feit blijft dat zelfs de meest soepele mensen nog kampen met ruimtegebrek. Oppassen dus voor kramp, blessures en blauwe plekken.

Toch zin in autoseks? Denk dan eens aan de laadbak van een Dodge Ram 1500, de Renault Espace (heb je meteen die leuke gezinsauto), een romantische, vintage Volkswagen T1 of kies voor luxe en huur een limo.  

je hebt op ilvy.com gelezen:

Seks in de auto? Lekker niet!

HomeILVY MagazineAchtergrondSeks in de auto? Lekker niet!

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com