dinsdag 9 augustus 2022

Waar komt toch die fascinatie voor borsten vandaan?

Waar komt toch die fascinatie voor borsten vandaan?
W

‘Gefascineerd staat de man te kijken, alles om hem lijkt er even niet toe te doen. De dame probeert contact met hem te maken, maar haar pogingen gaan tevergeefs aan hem voorbij. Hij wordt volledig in beslag genomen. Zulke mooie borsten heeft hij nog nooit gezien.’

Het is wonderbaarlijk om te zien dat er wereldwijd zo’n grote fascinatie is voor borsten. En niet alleen door mannen, want ook vrouwen maken zich er schuldig aan. Alleen hebben mannen er vaak een prettigere relatie mee dan vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat het dagelijks aanraken van de borsten ervoor zorgt dat een man gelukkiger is en er wordt zelfs gespeculeerd dat een man langer leeft als hij dagelijks 15 minuten borsten mag aanraken.

Het verband is echter niet zo eenduidig: Het aanraken van de borsten leidt niet automatisch tot een langer leven. Over het algemeen hebben mannen die elke dag de borsten van hun vrouw aan mogen raken een prettigere intiemere relatie, kunnen zij vaker troost ervaren in innige contacten met hun vrouw, en zijn zij hierdoor gelukkiger dan andere mannen. En als andere omstandigheden mee zitten, is het gelukkig zijn binnen je relatie wel een voorspeller van een iets langer leven.

Opwinding, genegenheid en troost dus. Gevoelens die borsten teweegbrengen bij mannen. En, in sommige gevallen uiteraard ook bij vrouwen.

Vrouwen aan de andere kant, de bezitsters van borsten, in meerdere of mindere maten, hebben vaak een haat liefde relatie met hun borsten. Andere vrouwen hebben namelijk altijd mooiere, grotere of juist kleinere borsten. De tepels nemen allerlei kleuren en vormen aan, steken ongevraagd de kop op als we het koud hebben en lekken op zijn tijd na het krijgen van kinderen.  Bovendien hebben de borsten en de tepels zelden hetzelfde formaat. Borsten leiden ontzettend af in gesprek met mannen en een mooi zittende bh vinden, die zowel vrouwelijk als comfortabel is, is een crime. Als je ouder wordt gaan borsten hangen en wordt je confronteert met opzij hangende theezakjes terwijl je op je rug ligt tijdens een sexy avond met je partner.  En trouwens, als je op handen en knieën staat, wordt het niet heel veel beter. Maar dat is wel hoe de natuur het bedoeld heeft.

En kennelijk heeft de natuur het ook zo bedoeld dat mannen daar opwinding, genegenheid en troost bij ervaren. Bij ongelijke en soms uiterst onhandige borsten. Uiteraard zijn er ook borsten met een langere geschiedenis waardoor het niet zo eenvoudig is, door medische noodzaken of misschien wel misvormingen, maar voor al die borst dragende vrouwen: waardeer en zie wat voor iets moois en natuurlijks je bij je draagt. Omarm je borsten en je partner, want dat schijnt dan weer goed te zijn voor je relatie.

je hebt op ilvy.com gelezen:

Waar komt toch die fascinatie voor borsten vandaan?

HomeILVY MagazineAchtergrondWaar komt toch die fascinatie voor borsten vandaan?

AANRADERS

Als sorry zeggen niet lukt

Ze is boos, boos omdat hij niet wil inzien dat zij degene was die dit keer verdrietig mocht zijn. Zij was degene die van alles voelde, nadat ze drie jaar lang niets had gezegd. En toch lukt het hem om het om hem te laten draaien. Hij was degene...

Liefdesverdriet

Singles Day!

Liefde leer je

VOLG JIJ ONS AL?

advertisment

KIJK JIJ WEL EENS PORNA?

Het grote verschil tussen porno en porna is de vrouwvriendelijkheid. En daarmee bedoelen we niet dat het veel braver is, of soft (integendeel…) of dat er altijd een goed verhaal in zit (er wordt wél beter over nagedacht) of dat er alleen maar vrouwen bevredigd worden.

Kijk maar eens op: pornakijken.com